Gwarantuje wam, że gdyby któraś z was zobaczyła mnie bez grzywki, padła by. :] Jest mi po prostu WSTRĘTNIE bez tej częśći włosów na czole. Mam czułko wysokie. Grzywka dodaje mi dziewczęcości i ciesze się, że ją mam ( od małej dziefcynki / pomysł babci na jej wykonanie ;p ). Ale najgorsze jest to jak wiatr zawieje... szok... ;/ ( ;p ).
Heidi Klum
moim zdaniem, bardzo ładna fryzurka
zastanawiam się nad zmianą fryzury, na właśnie taką. ale z tym jeszcze zaczekam, wolę podchodować włosy, tak do kwietnia, a potem się będę myślała..
Fryzurka mi się podoba,ale u mnie niestety odpada,bo z grzywki by się zrobiła ,,skocznia Małysza" .Ja mam grzywkę na bok i nie wyobrażam sobie życia bez niej.Wyglądałbym wtedy jak księżyc w pełni+razem z okularami to nawet nie chce myśleć
A ja niestety nie mogę mieć grzywki. Fryzjerka zademonstrowała mi, co się z grzywą będzie działo - robi się przedziałek. Mam mało włosów (to po mamusi ), ale wysokie czoło, więc grzywka by mi pasowała. Macie na to jakieś sposoby? Chciałabym mieć grzywkę, ale z drugiej strony szkoda mi moich włosów, których już i tak mam baaaardzo mało
A ja mam do was dziewczyny romansa Wie któraś jak obciąć sobie samemu grzywkę żeby zakryła całe czoło ale schodziła lekko w bok?Kiedyś mnie fryzjer obciął tak fajnie i miałam całe moje wysokie czoło zakryte a teraz mi zepsuł i mam kawałek czoła na wierzchu
ja sie juz z jakies 2 miechy temu zdecudowałam na grzywke taka na skos i sie wstydzilam wyjsc z chaty pozniej mi sie bardzo podobała a pozniej cos sie z nia popsuło i teraz mam taką jak Heidi Klum i jest bozo wporzo a teraz ide "NaRka SzPArka" (tekst mojego wyjechanego kolegi <załamka> )
Ja byłam dwa razy ostatnio u fryzjerów żeby mi grzywkę obcięli to mi schrzanili.Wcześniej obcinałam sobie sama i nawet dobrze mi wychodziło,może teraz mi się uda też.A chodziło mi o to,że może któraś z was ma powiązania z fryzjerstwem i wie jak się np.cieniuje grzywkę
Hey ! Moja grzywka jest ® , przynajmniej dla mnie . Teraz , będę zmieniać fryzurke , przed wyjazdem na wakacje 26 maja robie sobie całą głowe warkoczyków , jak zrobie wystawie pare nowych fotek . Papa €
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum