Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Grzywki
Autor Wiadomość
*KiCiA* 

Wysłany: 2006-11-27, 15:51   

Gwarantuje wam, że gdyby któraś z was zobaczyła mnie bez grzywki, padła by. :] Jest mi po prostu WSTRĘTNIE bez tej częśći włosów na czole. :D Mam czułko wysokie. Grzywka dodaje mi dziewczęcości i ciesze się, że ją mam ( od małej dziefcynki :) / pomysł babci na jej wykonanie ;p ). Ale najgorsze jest to jak wiatr zawieje... szok... ;/ ( ;p ).

Kara 

Wysłany: 2007-01-28, 16:19   

Heidi Klum
moim zdaniem, bardzo ładna fryzurka :)
zastanawiam się nad zmianą fryzury, na właśnie taką. ale z tym jeszcze zaczekam, wolę podchodować włosy, tak do kwietnia, a potem się będę myślała..

MałaMi 

Wysłany: 2007-01-28, 18:45   

Fryzurka mi się podoba,ale u mnie niestety odpada,bo z grzywki by się zrobiła ,,skocznia Małysza" :( .Ja mam grzywkę na bok i nie wyobrażam sobie życia bez niej.Wyglądałbym wtedy jak księżyc w pełni+razem z okularami to nawet nie chce myśleć :D

to_ja 

Wysłany: 2007-02-01, 20:19   

A ja niestety nie mogę mieć grzywki. Fryzjerka zademonstrowała mi, co się z grzywą będzie działo - robi się przedziałek. Mam mało włosów (to po mamusi :D ), ale wysokie czoło, więc grzywka by mi pasowała. Macie na to jakieś sposoby? Chciałabym mieć grzywkę, ale z drugiej strony szkoda mi moich włosów, których już i tak mam baaaardzo mało :(

ooolusia88 

Wysłany: 2007-02-01, 20:53   

A ja mam do was dziewczyny romansa :p Wie któraś jak obciąć sobie samemu grzywkę żeby zakryła całe czoło ale schodziła lekko w bok?Kiedyś mnie fryzjer obciął tak fajnie i miałam całe moje wysokie czoło zakryte a teraz mi zepsuł i mam kawałek czoła na wierzchu :(

Magda87 

Wysłany: 2007-02-02, 09:21   

ooolusia88, lepiej zebys z tym poszła do fryzjera, nie warto eksperymentowac samemu. tylko sobie krzywde zrobisz :)

MałaMi 

Wysłany: 2007-02-02, 23:00   

Ojj tak ja sobie raz podobnie obcięłam i nie chciąłam wyhodzić z domu,więc jeśli już to idź do fryzjera :D

Sonia :* 

Wysłany: 2007-02-03, 21:24   

ja sie juz z jakies 2 miechy temu zdecudowałam na grzywke taka na skos i sie wstydzilam wyjsc z chaty pozniej mi sie bardzo podobała a pozniej cos sie z nia popsuło i teraz mam taką jak Heidi Klum :P i jest bozo wporzo a teraz ide "NaRka SzPArka" (tekst mojego super wyjechanego kolegi <załamka> )

Limonka 

Wysłany: 2007-02-04, 00:16   

Sonia :* napisał/a:
NaRka SzPArka

Sonia :* napisał/a:
tekst mojego super wyjechanego kolegi

Też mam takich kolegów :D :D
Chociaż na taki tekst jeszcze nie wpadli...jeszcze :lol:

Sonia :* 

Wysłany: 2007-02-04, 12:31   

o boże i to jeszcze tzw. falką pisze <lol2> ten klo mnie załamuje <lol> :smile:

ooolusia88 

Wysłany: 2007-02-04, 13:23   

Ja byłam dwa razy ostatnio u fryzjerów żeby mi grzywkę obcięli to mi schrzanili.Wcześniej obcinałam sobie sama i nawet dobrze mi wychodziło,może teraz mi się uda też.A chodziło mi o to,że może któraś z was ma powiązania z fryzjerstwem i wie jak się np.cieniuje grzywkę :)

bejbe 

Wysłany: 2007-02-10, 01:57   

Ja dzisiaj po pół roku ponad znowu mam prostą grzywkę,póki co mi się wkręciła,ale znając mnie,to za 2 tygodnie mi się znudzi i zapragnę zmian :D

olcia_95 

Wysłany: 2007-05-06, 19:29   Hey ! gRZYWKI , FRYZURKI

Hey ! Moja grzywka jest ® :D , przynajmniej dla mnie . Teraz , będę zmieniać fryzurke :shock: , przed wyjazdem na wakacje 26 maja robie sobie całą głowe warkoczyków :P , jak zrobie wystawie pare nowych fotek . Papa €

Odpowiedz do tematu