a ja słyszałąm ze od grzywki tzn pod grzywka robia sie pryszcze
ja niestety nie moge nosic grzywki bo mam wicherek nawet dwa zawsze chciałam miec grzywke a nie moge
Anecia no co ty to głupoty som żadne pryszcze od grzywki się nio robią mit zwykły no bo niby jak? że grzywka się przetłuszcza i od tego? Hmm... może i brzmi sensownie ale to nie jest prawda
Ja teraz tez mam grzywke taka cos w podobie tej http://www.salonfryzur.pl/fryzury_867-3.html tylko o wiele krotsza, fryzjerka mi doradzila zebym sobie cos takiego zrobila, a to jest najfajniejsze w tej fryzurce ze ta grzywke mozna zaczesac na wiele sposobow a nawet bez polecam dla tych dziewczyn ktore maja grubsze wlosy i niezbyt krecone
Edyta_000, ja mam taką grzywkę i naprawdę jestem bardzo zadowolona z takiego cięcia ponieważ mogę mieć "na prosto", "na bok" i wogóle jak mi sie tylko podoba
Sweet_Nuka
Wysłany: 2006-11-20, 13:32
paula.koch napisał/a:
Z tego co ogladałam wyniósł wniosek że są teraz proste grzywki uczesane na bok, kierujcie się tym co modne!!
aheheh... tego nei zauwazylam
a ja mam grzywke cieta na skos, obecnie do polowy oka, bo zapuszczam. Kiedys zle wytlumaczylam jaka chce fryzure i babka mi CHLAST i mam grzywke ;/ Poczatkowo umieralam, ale teraz ja bardzo lubie
[ Dodano: 2006-11-20, 13:33 ] anecia, jeszcze dodam, ze pod grzywka ROBIA sie pryszcze, ale tylko w okresie dojrzewania, jest ich wieecej na czole niz na reszcie twarz - kazda moja kolezanka ktora miala grzywke (z gimnazjum i podstawowki) to przeszla
tez mam ochote zrobic sobie grzywke ale cholernie sie boje... znajomi mowia mi zebym robila ze bedzie ok a rodzice odradzaja.... tata nawet powiedzial ze jak zrobie sobie grzywke to sie obrazi hehe ale mysle ze juz juz niedlugo na moim czole pojawi sie GRZYWECZKA !
to wszystko zalezy od tego jaka grzywke zrobi ci fryzjerka. moim zdaniem kazdemu pasuje grzywka tylko trzeba ja dobrac do ksztaltu twarzy i przyzwyczaic sie do nowego wygladu
A ja uważam, że nie każdemu pasuje grzywka, a mój facet nawet mówi, że dziewczyny w ogóle powinny zapomnieć ,że jest takie słowo jak "grzywka" , mi się ogólnie podobają , ale uważam że nie wyglądam w nich atrakcyjnie.
Z drugiej strony ostatnimi czasy zrobił się jakiś dziki szał na grzywki i co druga dziewczyna na ulicy ma fryzurę z grzywkę i to już nie jest takie oryginalne, ale to tylko moje zdanie
Ja gdybym miala grzywke to kazdy ranek rozpoczynalabym walka z moimi niesfornymi wlosami. Wlosy z przodu siegaja mi do brody i albo nosze rozpuszczone albo uzywam klamry.
Też tak uważam. Spotkałam się z opinią, że ładnym regularnym buziom grzywki szkodzą. Ja pod grzywką ukrywam swój niemały nos.
Ja z grzywką:
Ja w epoce pre-grzywkowej:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum