Zaciekawił mnie ten produkt, kiedy oglądałam katalog, ale niestety nie kupię - zbyt intensywny zapach, nie podoba mi się. Jak dla mnie, to odór. Dobrze, że zrobili stronę zapachową tego olejku Ale rozumiem, że komuś może się spodobać...
Ja nie używałam , ale czytałam ,że faktycznie nawilża i intensywnie pachnie.
Ja akurat się przymierzałam do peelingu , ale na szczęście nie kupiłam bo zapach się nie spodobał
nawet teściowa się skusiła na niego,jak jej pokazałam swój
ładnie wygładza,ale czy coś więcej,okaże się po jakimś czasie.
maadziaarkaa
Wysłany: 2005-02-27, 09:25
Wczoraj użyłam pierwszy raz tego olejku i jestem zadowolona, ładnie wygładził włoski, no i sa teraz takie lśniace. O zapach nie musicie sie obawiać, naprawde na włosach go nie czuć , tym bardziej że potem myjecie włosy:). ciekawe jakie efekty przyniesie jego stosowanie po dłuższym czasie. Pozdrawiam
zapach jest delikatniejszy niz w katalogu
Olejek nakładam po umyciu,na wilgotne włosy(lepiej się rozprowadza).Wmasowuję dokładnie w końcówki i delikatnie rozprowadzam na całych włosach.Po ok.1 min. zmywam
Jeśli akurat wypada piątek wieczór lub sobota ,zostawiam olejek na włosach do rana,spłukuję dopiero po całej nocy
Włosy są wyraźniej miękkie,wygładzone-zniknęła sztywność końcówek i ogólna suchość.
Tylko uważajcie-przepis podaje,by włożyć na 1 min do gorącej wody.ja włożyłam do chyba zbyt gorącej i moja buteleczka wygląda teraz tak:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum