heeeeee IGUnia to żeś szczeliła "krok po kroku" nigdy bym, czegoś takiego nie zrobiła. Nawet nie próbuję, boję się efektów
[ Dodano: 2005-06-10, 08:14 ]
1. Maluję (dwie warstwy) paznokcia lakierem Wibo nr 116
2. Gdy lakier jest mokry cienkim pędzelkiem na środku paznokcia maluję dwie kreski czarnym lakierem
3. Od razu po namalowaniu kresek rozmazuję je igłą od jednego do drugiego boku paznokcia. Całość pokrywam utwardzaczem.
Efekt końcowy
lub
Pokryć całość lakierem z brokatem (u mnie Yves Rocher)
A OTO INNE ZESTAWIENIA KOLORYSTYCZNE:
Z pewnością większość Was widziała już te wzory n wizażu, no ale dla tych co nie widzieli je umieściłam :P
Dziewczyny!
Mam prośbę! Jeżeli znalazłyście gdzieś zdobienia pojedynczych paznokci bądź krok po kroku a są to podpisane prace nie umieszczajcie ich w ogóle lub dajcie tylko link do takiej strony - po co nam ewentualne docinki lub problemy - autorom tych prac może się to nie podobać (tym bardziej, że Dolly jest u nas zalogowana).
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum