Wysłany: 2008-08-12, 16:03 Nasze stylizacje - propozycje nowego tematu
Większośc z nas ma cyfrówki lub do nich dostęp, jak nie w to w telefonach więc mam taką propzycje - co Wy na to, abyśmy zrobiły wątki z naszymi stylizacjami ? Czyli ubieramy się w naszym stylu, cykamy fote i łądujemy na forum i czekamy na komenatrze
Zaproponowałam tutaj taki wątek, bo wiem, że będzie tutaj kulturalnie i bez durnych komentarzy, poza tym, jest tutaj wiele osobowości, które mają fajny styl, że ciekawie byłoby zobaczyć coś innego.
Co Wy na to ?
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
A mnie to obojętne, chętnie pooglądam, ale sama się nie zaangażuję, bo nie fascynują mnie stylizacje wszelakie- ubieram to, co mam w szafie, czyli niezbyt wyszukanie
Ja jakoś w wietniu miałam takie jazdy z Tusiem (brat Justin ;]), że wieczór wcześniej ustalaliśmy jak sie ubierzemy Niezłe jazdy z tego były.
Jak będę gdzieś wychodzić (czyt. nie będę łazić w spranej koszulce soadu i dresach) to tez wkleję zdjecie
a ja uwielbiam rozmaite stylizacje i czesto tworzę nowe, ale nie mam cyfrówki
Ale kamerką tez niezłe zdjęcia robisz
Niestety ja na razie pass ze zdjęciami, ponieważ na jednym kompie mam samo gg , na kompie mamy nie mam zdjęć (a nie chce jej wgrywac z 500 dodaktowych programów), a na swoim ... nie mam neta jeszcze Jak tylko mi podłączą neta, to nadrobie zaległości
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie, nie w tym Jak któraś juz się zdecyduje, to nowy wątek niech zrobi. Tylko może taka prośba o zabezpieczanie zdjęć, jakims podpisem czy znakiem wodnym, czymkolwiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum