Oto moje zdjęcie,z przed roku co prawda,ale operacji plastycznej żadnej nie przechodziłam,więc nadal wyglądam podobnie Mam teraz jaśniejsze włosy i prostą grzywkę.
Chciałabym zmienić fryzurę,bo ta już mi się znudziła. jakaś taka bardziej krejzi mi się marzy,ale pomysłu nie mam za bardzo,pomóżcie Dodam,że mam włosy,które lubią się falowac pod wpływem wilgoci,ale ogólnie dobrze sie układają. Nie sa za grube,ale sprawiaja wrażenie,że jest ich sporo.
Mnie też się trzecia podoba,tylko boje się,że włosy będą za bardzo do głowy przylegać Jeszcze pierwsza jest ok tylko,że ja nie chciałabym mieć takich krótkich włosów.
Jeszcze taka fruzura mi sie podoba,ale dziwnie wyglądam w tego typu grzywce.
Cleo80, racja,szczególnie,że moje włosy pod wpływem wilgoci lubią sie pofalować
Tak przeglądałam jeszcze fryzurki i zapragnęłam miec taką:
Tylko,że musiałabym poczekać ze 3 miesiące,żeby mi włosy urosły trochę,a nie wiem,czy wytrzymam,bo ja niecierpliwa jestem strasznie.
Hmm...jak myślicie,na trochę krótszych włosach taka fruzura będzie dobrze wyglądać??
No na pewno tapirowane,ale tak to już jest,że trzeba trochę wysiłku włożyć w to,żeby jakoś wyglądać:p
Mnie by się nie chciało tyle kombinować Poza tym moje włosy nawet natapirowane po kilku minutach by oklapły. Ta druga fryzurka była najlepsza, łatwa do ułożenia (przy dobrym cięciu sama powinna się układać) i najładniejsza.
ja mam cos takiego w sumie podobne zdjecie do tego z ta blondynka, polecam ta fryzurke bo nic nie trzeba ukladac, teraz wlasnie jeszcze raz pojde do fryzjerki zeby mi mocno gore pocieniowala bo wloski troche odrosly, tylko za ja mam grzywke polokragla, ale i tak polecam bardzo ladnie sie wyglada i jest taka lekka na glowie, oczywiscie nie bedzie nadawala sie do cienkich wlosow bo to jest mocne strzepienie
Wysłany: 2007-06-16, 22:44
Edyta_000, srasznie mi sie ta fryzurka podoba ! Ale mam krecone włoski i nie wyrobilabym z prostowaniem ( bo one są chyba bardzo krótkie ku gorze, prawda ? )
Kurde. kurde. kurde! Teraz nie wiem, którą wybrać z tych od bejbe , ale i tak naprawdę dzięki Ci wielkie, że wklejiłaś te fryzurki, bo chcę zmienić fryz, a moje włosy są właśnie takiej długości :* Tylko teraz co mam wybrać? Pomocy!
[ Dodano: 2007-06-17, 09:06 ]
Achaa i jak znajdziecie jeszcze jakieś, które Wam się podobają na włosy półdługie to wklejajcie proszę :*
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum