malaczarnak, bardzo faja fryzurka Ja mam na górze jakoś podobnie wycieniowane i dość którko obciete,a nijeż mam dłuższe włosy. U fryzjera byłam 3 tygodnie temu i mam włosy mi juz minimalnie,ale troche urosły i zrobiły sie "cięższe" przez co ciężej mi te krótsze u góry ułożyć,bo nawet natapirowane po godzinie opadają No,ale nawet taka bardziej oklapnieta wersja mojej fryzury wygląda całkiem,całkiem, wiec jest ok.
ostsnio znalałzm fajna stronke z fryzurami,jest tam wiele fajnych propozycji:)nie wiem czy moge wkleic link ale zawsze jesli ktos bedzie chciał wysle na PW;)
ja się zastanawiam, czy by nie obciąć kilku kosmyków przy twarzy na taką mini mini grzywkę... za jest
+ chęć zmiany
+ znudziło mi się gołe czoło
+ trochę lata 80
+ mam te pasma bardzo zniszczone na końcach
przeciw
- nienawidzę układać włosów
- mam loki
i co teraz?
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
Scully jesli chcesz grzywke to musisz ją prostowac bo grzywka z loków... nieładnie by wygladało. jesli znudziła ci sie fryzura to poogladaj jakies inne i sie obetnij. Ale grzywki nie rob bo bedziesz załowac i wyzywac
no właśnie to mnie też intryguje. te włosy co mam od góry tak do połowy długości to są raczej proste... i nie wiem, czy jak je obetnę to podsprężynują do góry, czy zostaną jakie są... oto jest pytanie a i nie miałam na myśli takiej grzywki jak grzywka tylko kilka takich sterczących kosmyków nad czołem... kapewu?
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum