aniusia bardzo Ci pasuje ta fryzurka i ladnie wygladasz ale jak dla mnie to takie fryzrurki nosilam jak bylam mala bo z tylu nie jest wycieniowana?? taka zwykla, ja lubie jak mam wiele wycieniowanych warstw wloskow
Edyta. Przyznaję masz racje. Tylko ja teraz zapuszczam włosy, więc chciałam tylko podciąć bardzo zniszczone końcówki. Mam wycieniowane troszkę końcówki, ale tego zbytnio nie widać. Jak mi podrosną włoski to może coś ciekawszego zrobię. Na razie niech rosną
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
aniusia tylko nie pomysl ze mi sie nie podoba czy cie w jakis sposob wysmialam bo tak oczywiscie nie jest, poprostu ja osbiscie tyle lat nosilam takie fryzurki jak teraz Ty masz:) i chcę juz mieć na glowie cos innego dlatego tak napislalam. ale Tobie rzeczywiscie pasuje
Edyta. Przyznaję masz racje. Tylko ja teraz zapuszczam włosy, więc chciałam tylko podciąć bardzo zniszczone końcówki. Mam wycieniowane troszkę końcówki, ale tego zbytnio nie widać. Jak mi podrosną włoski to może coś ciekawszego zrobię. Na razie niech rosną
etam, dobrze wygladasz.. bez wzgledu czy ciekawe czy nie...
teraz to nawet i to na strzeche chyba ciekawsze bo wszyscy cieniuja...
Ja się w ogóle nie poczułam urażona A tak jak na tym zdjęciu to tylko ten jeden dzień wyglądałam, bo teraz mi się nie chce prostować włosów Heh. Ale marzą mi się długie, normalne włosy jak np mają Olsenki. Zapuszczam zobaczymy czy urosną
No dokładnie. ja właśnie byłam u fryzjera TYLKO na podcięciu. Także to nie jest moja nowa fryzura. No tylko grzywka jest jakiej dawno nie miałam. Ostatni raz taką grzywkę miałam w 2 klasie podstawówki Mam to udokumentowane na zdjęciach z Komunii
Ja kiedyś,chyba w 6 klasie podstawówki miałam na środku głowy przedziałek,a jako,że miałam krótka grzywke,to mi się tak rozchodziła na boki. Jak teraz o tym pomyslę,to ledwo się powstrzymuję od śmiechu
Ja kiedyś,chyba w 6 klasie podstawówki miałam na środku głowy przedziałek,a jako,że miałam krótka grzywke,to mi się tak rozchodziła na boki. Jak teraz o tym pomyslę,to ledwo się powstrzymuję od śmiechu
cóż ja miałam kiedyś na legitymacji zdjęcie gdy bylam obcięta na pieczarkę..hmm A taką fryzurę jak opisujesz też miałam,tylko że w 3 klasie
wg mnie cieniowanie to tak dopiero pod koniec włosów bo ja mam aktualnie wycieniowane i zeby spiac w kucyk musze sobie wiązać wysoko...nie zaciekawie to wyglada,nawet babcia mi mówi,że mi fiutek/pędzel sterczy
Ja mam teraz taka fryzure,że u góry mam krótkie włosy i jak zrobie kucyk z tych dłuższych,to nie dośc,że jest cienki,to własnie tak śmiesznie sterczy,a reszta włosów robi co chce,czyli lata we wszystkie strony
Ja mam teraz taka fryzure,że u góry mam krótkie włosy i jak zrobie kucyk z tych dłuższych,to nie dośc,że jest cienki,to własnie tak śmiesznie sterczy,a reszta włosów robi co chce,czyli lata we wszystkie strony
hehe tez tak mam, mimo ze moje wlosy sa grube to mam taki ogonek
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum