Już mnie powoli zaczynają te włosy wkurzać dlatego chce je ściąć. Ale jak to Ysia już powiedziała, przy moich 70cm (mierzone od końca ucha) obcięcie 15cm nie będzie aż tak bardzo widoczne. I dziewczyny proszę was poczukajcie mi zdjęcia z jakąś fajną fryzurą. Bo u mnie w stargardzie to są tacy bedznadziejni fryzjerz, że jeśli im zdjęcia nie pokażesz to obetną cie jak milion innych kobiet z podobną długością włosów które były tu przed tobą
Ja wlosow tez nie zaluje.
W sumie obcielam jakies 30cm i jestem bardzo zadowolona.
Smiac mi sie chce, jak ludzie mowia, ze boby maja teraz prawie wszystkie.
Ja ciagle widze same dziewczyny w roznym wieku z wlosami do lopatek lub polowy plecow.
Mi sie to juz strasznie znudzilo i faktycznie jak ide sobie ulica i widze taka dziewczyne, to czesto nasuwa mi sie mysl, ze w krotszych byloby jej lepiej.
Mysle ze tak , fajna fryzurka z tego co pamietam to masz chyba proste wlosy wiec takie sciecie nadaloby zycia fryzurce, tylko moze delikatniejsza grzywke...
az tak zle nie jest na szczescie. mialam wlosy siegajace za piersi, chcialam zeby sciela okolo 15cm i wycieniowala.
cieniowanie nie za bardzo jej poszło
wsolczuje paniom ktore z krotkimi wlosami poszly do tej fryzjerki
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum