cheerli tak na gorze sa dosc krotkie, chociaz mozna powiedziec fryzjerce zeby pozostawila troszke dluzsze ale wtedy nie bedzie takiego efektu, ja mam wlosy w miare proste ale tak samo lubia sie podkrecac tu i owdzie moja siostra ma wlosy ktore sa tez troche krecone ale ladnie wyglada, bo tez ma podobna fryzurke. Zawsze mozna sprobowac
znudziła mi sie moja dotychczasowa fryzura i chciałabym coś zmienić
podoba mi się ten nowy fyz od Rihanny, ale ja grzywki się nie pozbędę bo głupio wyglądam bez niej...
black lady, może za długo masz grzywke i tylko Ci się wydaje,że bez niej głupio wyglądasz? Jeżli chcesz z grzywka,to ja bym Ci odradzała ta fryzurę,bo wtedy ten fryz wygląda jakoś tak sztucznie,jak peruka...
black lady, może za długo masz grzywke i tylko Ci się wydaje,że bez niej głupio wyglądasz?
nieee,
ja grzywkę mam dopiero od roku i wszyscy mi mówią że lepiej teraz wyglądam
więc absolutnie mi się nie znudziła
a poza tym mam tak z leksza wysokie czoło
byłam dziś u fryzjera
efekt jest zajedwabisty
kolor mam P37 L'oreal Ferria to jest taka ciemna czerwień ale u mnie na włosach wygląda jak śliwka
włosy jak mam związane to mam coś a la Rihanna i to wygląda extra ale z tyłu mam włosy do łopatek
jak przyszłam do domu to matka myślała że obcięłam włosy na któtko bo po prostu nie widać tych włosów z tyłu
ja kocham moją fryzjerkę
ps. jak się dorwę do aparatu to wkleję foto
lolekna cięcie a la Rihanna wygląda fajnie jak masz grzywkę ściętą pod skos albo na kształt literki 'V'
byłam dziś u fryzjera
efekt jest zajedwabisty
kolor mam P37 L'oreal Ferria to jest taka ciemna czerwień ale u mnie na włosach wygląda jak śliwka
włosy jak mam związane to mam coś a la Rihanna i to wygląda extra ale z tyłu mam włosy do łopatek
jak przyszłam do domu to matka myślała że obcięłam włosy na któtko bo po prostu nie widać tych włosów z tyłu
Ja nie chcę iść do fryzjera, bo oni jak końcówki obcinają, to pół włosów opitolą i jeszcze wymodelują. Siorka mi obetnie po kąpieli dzisiaj, albo jutro, się pomyśli
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum