wiec na czubku głowy wydzieliłam takie grube pasmo wlosów i podzieliłam go na 3 czesci. 2 pierwsze licząc od tyłu mocno natapirowałam u nasady i zaczesałam do tyłu a nastepnie tą pierwsza warstwe włosów nałozyłam na tamte natapirowane i przypiełam wsówkami reszte związałam gumka w kucyk
Kinna bardzo ladnie!! i jaki ladny masz profil (zazdroszcze)
Scully - takie masz sliczne wlosy ze jakbym ja takie miala to chyba nie robilabym grzywy bo balabym sie ze ona wszystko zepsuje... ale ten obrazek co Kinna wkleila akurat mi sie podoba, no i ta fryzura z filmu tez.. tylko ciekawe czy fryzjer bedzie umial tak sciac...
cheerli, myslę,że to będzie idealna fryzura dla Ciebie U góry krótsze,na dole tylko minimalnie podcięte,żeby nie tracic długości.Grzywka dłuższa,pocieniowana.Taki artystyczny nieład. Moim zdaniem fryzurka dla kręconych włosów Wystarczy trochę podtapirować.
ja sie obcinam znaczy tylko cieniuje górną warste włosów. Ide z tym zdjeciem do fryzjera jutro i mam nadzieje ze bede miała cos identycznego na głowie jak to
[ Dodano: 2007-10-28, 16:10 ]
już widze
Superfryzurka , tylko czy będzie Ci się ją chciało układać ?? Bo ona wymaga codziennego prostowanie , lekkiego tapirowanie etc.
ja uwielbiam grzebac we włosach! zawsze w szkole mam zel i poprawiam sobie w razieczego a i tak prostuje codziennie boje sie tylko ze na mokrym powitrzu beda mi sie włosy kudlic
Paulette napisał/a:
Kinna koniecznie musisz pokazac sie w nowej fryzurze
ja uwielbiam grzebac we włosach! zawsze w szkole mam zel i poprawiam sobie w razieczego a i tak prostuje codziennie boje sie tylko ze na mokrym powitrzu beda mi sie włosy kudlic
Łe to jak tak , to rób
Kinna napisał/a:
Paulette napisał/a:
Kinna koniecznie musisz pokazac sie w nowej fryzurze
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum