Kinna jak by ktoś po każdej zmianie fryzury(a mocna zawodnicza w tym jestem) patrzył na Ciebie z obrzydzeniem i mówł " Znowu poderwałaś faceta swojej fryzjerece;/" To niewiem czy byś niewolała żeby wogóle tego niezawuważył ;p
Bo G. to się z Tobą droczy I tak się kochacie i żyć bez siebie nie możecie
chciałąbym zmienić sobie trochę kolorek, tyle że na jaśniejszy. a biorę pod uwagę tylko szampony koloryzujące jak narazie. nie chce mieć bardzo jasnych (czyt. blond), tylko taki jasny brązik. i się tak zastanawiam czy wogóle jest sens, bo ja to się na tym nie znam i nie wiem czy takim szamponem to mi weźmie cokolwiek... jak myślicie?
Ogólnie nie wiem czy zauważyłyście, ale ja nie lubię zakładać nowych tematów. hyh Więc napiszę tutaj, bo mam podobny problem do tematu, z tym, że u mnie stawiane jest pytanie: Jaka fryzura ? Chodzi ogólnie o ścięcie/albo przyrost włosów i ewentualnie kolor(na razie boję się farbować, tylko tymi zmywalnymi szamponetkami).
Ogólnie możecie też pisać o proponowanym makijażu i takich tam, gdyż ja po prostu się nie znam Na niczym. W końcu dorobiłam się kabla do telefonu, więc mogę zamieścić te ohydne zdjęcia
Hmm Na 15 A teraz będzie trudniej, bo już nie wiecie ile mam lat Właśnie mam zamiar zrobić sobie grzywkę, taką normalną coś jak ta pani tutaj ... Ale nie wiem jak będę wyglądać, bo taką grzywkę miałam z 8 lat temu... Kolor włosów mam taki bezpłciowy, że po prostu nie mogę go określić. Chciałabym zapuścić trochę włosy, ale i tak nie wiem czy to się uda. One się w ogóle nie układają...
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Boże jak ja bym chciała zmienić swoją twarz...a tak btw na ile lat wyglądam ?
No co ty aniusia ladna dziewucha z ciebie i na 15 lat wygladasz..A fryzura ja wiem??? ,ale ty nie chcesz zmieniac koloru bo ja bym zrobila pasemka? o ton jasniejsze i wycieniowala troche wloski ,ale nie obcinala krocej...
Teraz się zastanawiam czy to dobrze, że wyglądam na mniej...
Fryzurka ładna, chciałabym taką mieć, ale moje włosy się tak nie wyprostują.. No i musiałyby troszkę podrosnąć, ale grzyweczkę taką sobie sprawie..
Co do pasemek, koleżanka kiedyś mi to samo mówiła, ale ja zawsze marzyłam o ciemnych włosach(choćby jak ta pani ze zdjęcia), a tak jak piszesz "o ton jaśniejsze" czyli to oznacza, że musiałabym je rozjaśnić i...zniszczyć.. ech
A z którego Bolesławca ? Bo ja z łódzkiego a nie dolnośląskiego ..
Żeby nie było OT.
A co mam zrobić z oczami, bo są "mało widoczne".. Chciałabym je podkreślić kredką, ale nie umiem. A z moimi dolnymi rzęsami to w ogóle. Muszę sobie kupić grzebyk do rzęs, może je jakoś rozdzielę i uda mi się je pomalować.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum