Ja nie jestem przekonana jak mam byc szczera.. Nie podobaja mi sie takie kontrasty na wlosach typu czarny+bialy. Moim zdaniem wyglada to jakos tak.. sztucznie. Podoba mi sie ta fryzurka co wkleiłaś bo tam te kolory nie są aż tak kontrastujące.
Mnie się też nie podoba połączenie blond+czarrny... Jak takie kolory dołożysz do swoich naturalnych,to będziesz miała pstrokata głowę strasznie.
Ja bym Ci poleciła blond+ jakiś brązik,albo sam blond
Paulette, jestes bardzo ladna, kobieca i delikatna, a w takich pstrokatych włosach bedziesz wygladac, jak dziewczyna dresiarza. Ja bym na twoim miejscu zrobila balejaz ale taki bardziej w naturalnych kolorach.
Paulette, szczególnie jak kolor zacznie płowieć,to będzie masakra. Ja mam teraz kilka kolorów na głowie,bo na końcach jeszcze mam ciemne,u góry ze 2 odcnienie blondu,bo tak sie akurat rozjaśniły i gdzieniegdzie jakiś brąz,bo tak sie farba zmyła i strasznie mnie to wkurza. Chce jak najszybciej mieć w miarę jednolity kolor włosów.
to ja sie teraz wypowiem
według mnie ślicznie wyglądałaś w jasnym blądzie jesli bardzo chcesz cos robic z włoskami to wydaje mi sie ze jasne pasemka, bez czarnego ewentualnie balejaz z jasnego bladu, sredniego bladu i troche twojego obecnego kolorku i bedzie cacy
Zdecydowanie odradzam robienie kolorów czarny + jasny blond. Jak już któraś wcześniej wspomniała będziesz wyglądała sztucznie.Poza tym do takich delikatnych dziewczęcych rysów twarzy czarny nie będzie pasował wcale. Wydaje mi się , że wraca moda na naturalne kolory. Myślę, że ładnie by Ci było w nie za jasnym blondzie (np. szampan) i do tego jakiś delikatny brąz (jasna czekolada albo koniak).
Np. tak jak na tym opakowaniu farby do włosów, ale pasemka cieńsze, bo takie grube są nieładne:
Oglądałam Twoje zdjęcia z ciemniejszymi i jasnymi włosami i zdecydowanie ładniej Ci w jasnych. Ja też miałam kiedyś taką manię eksperymentowania z kolorem włosów i za każdym razem wracam do blondu. Wszyscy wokoło mi mówili, żebym nie farbowała na ciemny kolor a ja i tak swoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum