aniusia
Wysłany: 2007-06-27, 21:24
O dziewczyny umiecie przerabiać kolory włosów w Photoshopie ? Prosiłabym o małą lekcję... Tylko mam nadzieję, że tu nie chodzi o zaznaczanie obszaru włosów ? ech, nie lubię tego..
Albo lepszy pomysł to przeróbcie jakąś moją fotkę na brąz pliis
jak ktos jeszcze chce byc oszpecony przeze mnie to zapraszam
[ Dodano: 2007-06-27, 21:43 ] ja nie umiem fryzury...
aniusia
Wysłany: 2007-06-27, 21:51
hyhy :d Widzę, że od tego farbowania jestem jakaś pokapana farbą
Mnie ten PS też nie idzie. Co do fryzur to wiem, że są pędzle imitujące włosy, ale bardzo trudno jest cokolwiek dopasować, np tutaj coś jest http://www.deviantart.com/deviation/13166804/
Moja mama kupuje jakąs gazete,w której na podstawie faz księzyca jest napisane np. kiedy powinno sie farbowac włosy,kiedy ścinać? uwierzyłaby któraś z was w cos takiego?
czyzby to byla gazeta Wróżka? moja babcia to namietnie czyta. i we wszystko wierzy.
bejbe napisał/a:
Moja mama kupuje jakąs gazete,w której na podstawie faz księzyca jest napisane np. kiedy powinno sie farbowac włosy,kiedy ścinać? uwierzyłaby któraś z was w cos takiego?
czyzby to byla gazeta Wróżka? moja babcia to namietnie czyta. i we wszystko wierzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum