hehe, skoro o kumpelach mowa, to moja z hm..jakby to nazwać...normalnych brwi, sobie takie zrobiła, że prawie wcale ich nie ma, tylko takie ledwo widoczne okrągłe kreseczki dlugosci moze z 1,5 cm, a jak śmiesznie wygląda jak jej odrastaja to juz nie wspomne a moje znów zaczynają mi się wić ;( a juz bylo tak dobrze grrr
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Taka ziołowa farba do brwi i rzęs. Nakłada się ją na brzi i rzęsy w celu przyciemnienia czy nadania im jakiegoś koloru. Najczęsciej są to henny grafitowe, czarne i brązowe. Są tez specjalne farbki do brwi i rzęs. Działanie takie samo, tylko troszkę większy wybór kolorów.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Rany, ja Wam opowiem co ja ostatnio odwaliałam... Zobaczyłam, ze jeden włosek z lewej brwi sterczy dziwnie do góry i nie chce być grzeczny i sie ułozyć no to chwyciłam na to takie cos do wycinania skórek (nie miałam nożyczek nigdzie na wierzchu), przycelowałam i od razu ciach! patrze co sie stalo bo mi kilka wlosków spadlo O.O z drżącą ręką odkładam narzędzie zbrodni, chwytam za lusterko i....ZAWAŁ!!!! okazało sie, ze ciachnełam sobie końcówke brewki !! teraz mam jedną krótszą od drugiej i musze czarną kredką sie poratowac....ale ja genialna jestem
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum