Witam
Jutro idę na solarium pierwszy raz i chciałabym abyście mi poradziły na ile minut iść aby się nie spaliś, itp. Chcę mieć odcień taki opalony prawie śniady. Ile razy trza iść na solarium aby uzyskać ten kolor? CO jeszcze byście mi poradziły??
PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!!
No i byłam dziś na solarium. Co ile chodzicie na solarium aby utrzymać ładną opaleniznę? Czy można chodzić codziennie powiedzmy przez tydzień a potem przez tydzień wogóle nie chodzić?
Ja należę do osób, które nie mogą się opalać ( mam bardzo jasną karnację). Poradzono mi solarium- ale trafiłam gorzej niż żle . Pani z solarium poradziła mi ( pierwszy raz) 10 min. Przez kolejny tydzień nie wychodziłam z domu! Miałam poparzone ( twarz cudem się uchowała) całe ciało . Dlatego na pierwszą wizytę radzę wybrać sprawdzone solarium i prefesjonalną obsługę. Poparzenia bardzo bolą (mnie do tej pory - opalałam się w zeszłym roku w sierpniu - zostały ślady).
Odkąd "zakosztowałam" solarium stojącego, wolę zrezygnować z tańszych leżących.Jest o wiele chłodniej i szybciej czas leci.No i opalenizna jest w końcu równomierna!
_________________ Życie nie pieści, pieśćmy się sami
Ja przecież z tego samego powodu wolę stojące. Pupcia mi się nie przypala i w ogóle...
Vita Gość
Wysłany: 2005-03-19, 19:47
zawsze ostatni głos musi należeć do Ciebie Aguś ?
Vita Gość
Wysłany: 2005-03-19, 19:55
nie o to mi chodzi ,obserwowałam forum i posty od dłuższego czasu z ukrycia i zauważyłam że co ktoś nie napisze Ty to negujesz i piszesz ze nie,bo tak naprawdę to jest inaczej.....
Vita Gość
Wysłany: 2005-03-19, 20:00
gdyby to wygładało normalnie nawet bym tego nie zauważyła.
Ja jestem rycerzem w lśniącej zbroi, który stanął w obronie uciśnionej
A Ty po co się zarejestrowałaś?Nie szukasz przeciez porady, ani sama nią nie służysz.Twoje pierwsze posty,to czepianie się innych.Nie świadczy to dobrze o Twojej osobie, niestety
Vita Gość
Wysłany: 2005-03-19, 21:08
widzisz gdybyś była madrzejsza nie ciągnełabys dalej tej dyskusji...ja poprostu napisalam swoje odczucia i tyle a Ty szukasz dziury w całym...
widzisz gdybyś była madrzejsza nie ciągnełabys dalej tej dyskusji...ja poprostu napisalam swoje odczucia i tyle a Ty szukasz dziury w całym...
No cóż, ja też napisałam swoje odczucia, czyż nie? Po prostu się z Toba nie zgadzam.
Dlaczego mam nie kontynuowac dyskusji?Skoro masz jasny pogląd na jakiś temat, to ja
jestem chętna z Toba o tym podyskutować. A Ty???
[ Dodano: 2005-03-19, 21:29 ]
kosmetyczka napisał/a:
słuchajcie każdy ma prawo wyraźić swoje zdanie Vita była na tyle odważna że powiedziała co sądzi...
jak chcecie możemy stworzyć fan i antyfanclub użytkowników i tam podyskutować
Jak to "na tyle odważna"?To My nie piszemy tego, co myślimy?Sugerujesz, że wszyscy się boją i tylko jedna Vita się odważyła napisać swoje zdanie??Ale mi odwaga!!Phi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum