uff dobrze ze znalazlam bo myslalam ze oczoplasu dostane....wlasnie chodzi mi o kosmetyki do solarium, jakie sa dobre?? widzialam na allegro jakies SHOCO CHOCO lub soleo, wogole to oplaca sie cos takiego kupywac? bo ja mam ten przyspieszacz z daxa i tam tez pisze ze mozna stosowac w solarium, on nie ma faktora, wiec w sumie to po co mam kase wydawac. I jeszcze jedno trzeba stosowac jakies kosmetyki po?? czy np. zwykly balsam nawilzajacy wystarczy?
Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nigdy nie byłam w solarium i jakoś mnie nie ciągnie tam
ja też nie byłam.
i nei zamierzam.
moze troszkę przed studniówką.
_________________ KissMyEyesAndLayMeToSleep
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-06, 13:03
A ja lubie byc blada. Nie lubie sztucznej opalenizny. Nigdy nie bylam na solarium i sie nie wybieram. Pojde tylko pare razy przed studniowke zeby cialko ladniej sie komponowalo z suknia Juz wole sie opalac gdzies w terenie, ale nie na solarium
gdy pomyślę o tych dziewczynach co zamiast do dermatologa wolą się wyleczyć chodząć na solarkę to się dziwię jak można być tak naiwnym!:? rozumiem okazyjnie no np na wesele kogoś czy co(cóż trochę dziwny przykład)ale znam też takie,co miały zamiar chodzić okazyjnie a chodzą regularnie
Z natury jestem b.blada (jak ruda osoba) mam białe włosy
ja bym tam zaakceptowała tę białość,na tle tyylu opalonych dziewczyn wcale nie czułabym się gorzej tylko tak bardziej oryginalnie, chociaż nie będę się mądrzyć,ważne że wiesz że co za dużo to nie zdrowo
ja byłam na solarium chyba 3 razy i jakos mnie nie ciagnie zabardzo i juz chyba wiecej nie ide a chyba jak sie zmiesza opalenizne z solarki i ze slonca to wychodzi taki brzydki pamarancz? ;/
_________________ I pray to be only yours
I know now you're my only hope
Ja rękawków nie mam- jak jest duże słońce wychodze w bluzce na ramiączkach + balsam brązujący i wsio, ale za to mam takie białe paski na stopach od japonek
Ja chodzę na solarium od czasu do czasu się "dogrzać" albo jak jest brzydko żeby "naładować" baterie I nie uważam żebym popełniała zbrodnię. Skoro chodzę tam raz na jakiś czas.
ja np. w lecie nie lubię chodzić na solarę ale w zimie tak pójść i się wygrzać za wszystkie czasy to nie powiem, że nie no i od razu się człowiek lepiej czuje po takiej sesji. Aczkolwiek jakbym zliczyła moje wypady na solarium tak w skali roku to będzie ich raptem kilka, zwykle chodzę przed jakimś weselem itp
aniusia
Wysłany: 2011-08-10, 20:06
ja nie byłam na solarium już chyba z dwa lata, jakoś mnie nie ciagnie, ale faktycznie jak jest zimno dookoła to fajnie poleżeć i dogrzać się i ten wiatraczek heh
Ja nie padam za solarium, ale czasem mam chęć się wybrać,bo jak jestem bardzo blada,to wyglądam jakbym była chora. w tym roku nawet nie było kiedy się normalnie na słońcu opalić,więc może jak mnie najdzie,to się wybiorę na solarium kilka razy, bo smarowanie się balsamami brązującymi już mi się znudziło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum