dużo zależy od mocy lamp i naszej cery.Ja strasznie ciężko się opalam,żadne solarium nie potrafiło mnie przybrązowić.Ale odkryłam jedno i jest .Do skóry ,która nie chce brązowieć są preparaety powodujące brązowienie.
A pieprzyki zawsze zaklejałam maleńkimi plasterkami(też mam sporo)
Wiem, że są inne lampy na twarz, słabsze. O obracaniu się przeczytalam na jakimś forum, i jest to to samo, o czym napisala wcześniej Dejanira, że zsuwa się i opala na lampach do ciała. I wiele osób tak robi jak im się twarz opalić nie może, a to, że tutaj to napisałam nic specjalnie nowego nie wniosło. Każdy kto chodzi na solarium wie, jakie mogą być tego kosnekwencje w przyszlości, i robi to na wlasne ryzyko, czy się opala na olejku, czy leży do góry nogami, czy stosuje kosmetyki itd itp.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
No ta, tylko, że zobacz jak sie opalasz na sloncu to stosujesz filtr, a 15 minut solarium jest rowne calemu dniu spedzonemu na sloncu. NA solar sie nie posmarujesz, a na slonce owszem, nie?
ej no nie straszcie mnie. ja też nie smaruje się kremami z filtrem Muszę w jakiś zainwestować. Jaki polecacie ?
adriana7, a gdzie ten SHE kupiłaś ? i co to jest ?
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
No bo jak sie nie smarujesz filtrem, tylko przypieszaczem opalania, to wtedy krotszy czas spedzasz w solarium. Ale mimo wszystko ja bym sie wolala zabezpieczyc, bo te lampy masz centralnie przy ciele.
aniusia, SHE to jest jeden z nowszych kosmetyków solaryjnych, przyspieszacz i delikatny bronzer. Jeden z nowszysch, ale tez i jeden z droższych, mała saszetka kosztuje 8 zł (przynajmniej u mnie), i mnie to wystarcza na 2 razy. Ale opalenizna jest ładna. Nie warto kupować samych bronzerów, np Pina Colada, bo to tak, jakbys sie posmarowala samoopalaczem. Wejdziesz do wanny, zrobisz peeling i po opaleniżnie.
Dobre tez jest z Onyxu coś z konopiami, nie wiem jak to sie dokładnie nazywa, ale pamiętam, ze fajnie mnie po tym chwyciło. Na obrazku jest listek maryski i ajkies kolorowe napisy.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum