Podobnie jak Moesha, bardzo często robie peeling calego ciala. Nie wyobrażam sobie, jak moglabym się nie wypeelingować Przez to jakoś ta opalenizna wygląda, nie wygląda jak stara sraczka. Poza tym twarz masuje olejkiem karotenowym Diaderma. A do opalania nie stosuje bronzerów tylko przyspieszacze. I wreszcie od stu lat prawie, mam opalone nogi
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja jak jestem taka całkiem blada,to jak patrzę w lustro,to wydaje mi się,że wyglądam,jakbym była chora
Dziewczyny nieprzesadzacie troszke??:P
Mi się np. bardzo podoba biała skóra , jasne włosy .
Każdy maku-up wygląda wtedy świetnie
Sama niechodzie na solarium (a byłam już na balu , studniówce ,imprezach) ale jak widze co się dzieje z moją skórą po lecie mimo filtrów to wole nawet niemyśleć co by się działo po solarium...
[/quote]
mam podobne zdanie, z tym, że jestem fanką balsamu brązującego. ale już nawet mi nie zależy na opalonej skórze. na solarium nigdy nie byłam i nie pójdę. jestem wrogiem tej kabiny i już, kazań głosić nie ma po co. prędzej czy później to się odbije, choć źle życzyć nie chcę. może komuś się akurat uda.
a dziewczyny nie wiecie co zrobic zeby opalic sobie ramiona i tak troche reki? bo ja całe lato chodze na krótki w i teraz mam takie białe rekawki na rekach
Ja rękawków nie mam- jak jest duże słońce wychodze w bluzce na ramiączkach + balsam brązujący i wsio, ale za to mam takie białe paski na stopach od japonek
Na solarium podobno trzeba sie polozyc odwrotnie, tam gdzie jest miejsce na nogi, tam dac głowe(pod warunkiem, że nie jest wyprofilowane). W tej części lampy są mocniejsze, niż te wydzielone na twarz. Ja sie boje, ze mi sie wlosy w wiatrak wkręcą <głupol> Ale sie chyba tam walne raz, do góry kołami.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
No nie wiem, lampy na twarz i na piersi nie przez przypadek są słabsze.
Ja mam na twarz i na linię piersi całkiem inne lampy niż na resztę ciała, jest to wymyślone po to,żeby delikatna skóra tych wrażliwych części ciała była pod lepszą ochroną.Nie wystawiałabym twarzy na działanie tych najsilniejszych lamp.
No nie wiem, lampy na twarz i na piersi nie przez przypadek są słabsze.
Ja mam na twarz i na linię piersi całkiem inne lampy niż na resztę ciała, jest to wymyślone po to,żeby delikatna skóra tych wrażliwych części ciała była pod lepszą ochroną.Nie wystawiałabym twarzy na działanie tych najsilniejszych lamp.
masz rację. Dla mnie solarium to wróg zdrowej skóry , nie rozumiem jak można z niego korzystać. A pomysł ze zmianą położenia tak by silniejsze lampy padały na delikatną i o wiele cieńszą skórę twarzy, szyi i dekoltu to w/g mnie po prostu głupota. Nikogo nie namawiam by rezygnował z solarium, to Wasza skóra. Ale nie wypisujcie takich pomysłów bo z forum korzystają tez młode i niedoświadczone dziewczyny. Po co podawać im na tacy takie (napiszę wprost) idiotyczne pomysły?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum