outsiderka, no oczywiście! Ale kto powiedział, że Sweet za 10 lat, będzie miała 5 kremów anty-zmarszczkowych. Po prostu denerwuje mnie to, że ocenia się kogoś, jakim będzie za 10 lat, teraz. Ludzie się zmieniają. Ich potrzeby również.
Malowidła:
- tusz Maybelline Volum Express CB
- Astor 2 w 1
- czarna kredka i eyeliner
- 2 odżywki
- 10 błyszczyków
- Pomadka ochronna
- 2 Podkłady Rhea
- Korektor Rhea
- Paleta cieni ruby rose i jeszcze kilka cieni jak nie miałam tej palety
- 10 szt. lekierów + 2 odżwyki
- 2 pędzle
Twarz
- żel i mleczko oczyszczające Eco Cosmetics
- Krem Perfecta do cery mieszanej
- naturalne maseczki
Włosy
- Szampon Loreal Elseve
- Odżywka Dove
- Błotko do włosów
- Lotion Seboradin
- nieużywany WAX chyba go oddam siostrze
- gliss Kur ekspresowa odżywka
- Biosilk
- Nivea Creme Gel
Ciałko
- zwykły krem nivea ( to raczej do rąk)
- Nivea body do suchej skóry
- Balsam St. Ives
- Ziaja Sopot
- Peeling Vichy i St. Ives Morelowy
- Antidral
Prefumy
- 2 różne zapachy A**n Today Tomorrow.....
- Giordani White Gold
eh.. trzeba będzie nowe zdjęcie po świętach zrobić
bo spisywać to chyba nie będzie mi się chciało
[ Dodano: 2008-01-06, 17:02 ]
zrobiłam zdjęcia caaałej kolekcji przed redukcją. no i się teraz zastanawiam czy już ją wrzucić czy poczekać aż dojdą rzeczy z Allegro, które od grudnia nie mogą do mnie dotrzeć
chyba sie nie doczekam na rzeczy z allegro, szkoda
no to na pierwszy rzut idzie kolekcja 'mieszkaniowa'
no i jeszcze kolekcja 'domowa'
zabrakło na zdjęciach kilku błyszczyków, które dostałam i nowej zalotki wygrzebanej podczas promocji w Superpharmie no i tego, na co czekam od kilku tygodni
Wow zagięło mnie Te czwarte zdjęcie od końca w tych torebkach to brokat do ciała Rhea?? Ale tego masz, musze pokazać to siostrze, przestanie się czepiać że mam tyle kosmetyków bo moja kolekcja w przeciwienstwie do tej jest uboga Z drugiej strony troche szkoda kasy bo i tak część z tego się zmarnuje...ale nie powiem imponujące
WOW ale masz cmokisiu kolekcję
Ale szczerze mówiąc to uważam, że to trochę bezsesnu kupować kilkanaście pudrów czy 40 błyszczyków, bo przecież tego wszystkiego się nie zużyje i się daty ważności skończą. Gdybym ja miała tyle błyszczyków do wyboru to bym chyba zbzikowała i spóźniała się 2 godz do szkoły, bo zastanawiałabym się, którym dziś pomalować usta
_________________ P <33:*:*..SZCZĘŚCIEM ODDYCHAM !
ja nie wiem czy się chcę tym zająć w przyszłości.. jak teraz zaczęłam studia to mi powoli zapał się kończy, jednak chyba wolę być seksuologiem niż wizażystką ale nie wykluczone, że się na kurs jakiś wybiorę w przypływie czasu i gotówki.
A po sesji robię porządki w kolekcji - 3/4 wyląduje na aukcjach i pójdzie na wymianę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum