ja koocham perfumy
*Pumy- Jamajka
* Burberry- Tender Touch (dostalam jakis rok temu od ciotki- a wyprodukowano je chyba w 2002 lub w 2003 roku xD- podoba mi sie ich owocowo-kwiatowy zapach xD )
* Cacharel- Amor Amor Eau Fraiche (znalazlam je w Douglasie xD ładnie pachną owocami ehh..az bym je wypila xD)
* Escada- Pacific Paradise (pachnie hm...takimi jakby egzotycznymi owocami...ale nie jestem do konca pewna...ale zapach jest swiezy xD )
* Escada-Island Kiss (ten zapach mi sie baardzo podoba xD dostalam go na dzien dziecka xD fajnie pachnie owocami i kwiatami )
* Esprit- Life by Esprit (te mi się juz konczą a pachną owocami )
ja uwielbiam perfumy o zapachu owoców i kwiatów
Ja Kocham Zielony Obcenie Mam Rozowy
Z drozszych perfumow to mam np, Chanel....Dostalam od swojego Bylego faceta...ale jakos zapach kompletnie mi sie nie podoba..Tak bywa:)
dostalam na urodziny pume niebieska jest taka świerza i mmmmm fajowa no i dostałam jeszcze gucci rush (ale to pod choinke), piękne ale i tak nadal moim ukochanym zapachem pozostaje coco chanel mademoiselle czy jakkolwiek to sie pisze
teraz mam Escade into the blue barddzo aldnie pachnie.
Ostatnio wachalam Girl tez peikny zapach taki swiezy.
Jednak uwazam jestem zakcohana od lat w rozowym LACOSTE pink. Jest boski czasem podkradams ie do mamay sypialni i sie pryskam. Jak dla mnei jest za drogi 229zł:/ trocszke duzo, ale naprawde zapach jest bokski8 nio i trzyma sie caly dzien ! :].
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum