Ja kupowałam w Esentii, ale kosmetyki, nie perfumy. Moje zakupy były udane, przesyłka szybka, stan przesyłki możesz sprawdzać na bieżąco, w swoim koncie. Wszystko dobrze zapakowane, porządnie zabezpieczone. Nie słyszałam nigdzie, żeby perfumy na Esentii były nieoryginalne. Ale poczekaj na inne opinie, może ktoś coś wie i się podzieli.
Jest jeszcze jeden sklep internetowy z perfumami, ceny mają cudne. Niestety nazwy nie pamiętam
[ Dodano: 2004-12-03, 15:01 ]
Ok, mam adres, to
dionet.pl
lumiere.pl
pedet.pl
Moim zdaniem, to dobre sklepy internetowe, i chyba nie powinny mieć podróbek. NO ale cóż, moge się myslić.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja słyszałam, odwiedzam czasami tę stronę, ale niczego nie kupowałam (jeszcze ). Moim zdaniem, wygląda na porządny sklepik i raczej nie powinno być w nim podróbek...
Woda perfumowana to nie perfumy, to jest cos bardziej stezonego niz woda toaletowa a mniej niz perfumy.
A tak apropos tematu to dzis sie zarejestrowalam i zamowilam pierwsze kosmetyki , 2 szampony , blyszczyk ,podklad i zalotke do rzes. Juz sie nie moge doczekac kiedy przysla.
Perfumy mozna poznać po cenie Są droższe niż woda perfumowana Wody perfumowane czasem mają określenie EDP, a woda toaletowa EDT. Czasem na allegro tak własnie są opisane.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Przedwczoraj przyszly moje kosmetyki , ale dopiero wczoraj je mama odebrala z poczty.Bardzo mi humor poprawily, bo wszystko okazalo sie .
Zalotka Top Choice bardzo ale to bardzo ladnie wywija rzesy, nie spodziewalam sie takiego efektu Podklad Dermacol tez fajny , uczylam sie nim malowac , dobrze bedzie , nawet odcien dobry wybralam , a nawet ciut jasniejszy ale moze byc
I najkochanszy blyszczyk , sliczny roz , Eveline Holographic, cudo.
Ja kupilam 2 czy 3 najjasniejszy odcien , ale zdawalo mi sie ze i tak jest ciut ciemniejszy niz moja cera , ale tak myslalam ze ciut na tym solarium sie opale i podklad bedzie akuratny. A tu teraz mysle ze co ja zrobie jak jeszcze po solarium sie bardziej przyciemnie a podklad sie okaze za jasny?????? Bo on jest naprawde jasny Chyba bede musiala mieszac z ciemniejszym czy jak:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum