Wysłany: 2004-11-30, 19:45 Pomadki ochronne, balsamy do ust...
No właśnie, jakich używacie i polecacie? Ja od siebie dodam, że jestem wierna superowym pomadkom Bebe. Mam klasyczną i, moją dzisiejszą zdobycz, perłową. Nawilżają, ochraniają, lekko nabłyszczają, plus w perłowej, nadaję fajny połysk i lekki kolorek. Miałam kiedyś z Nivei, ale część mi się zużyła, część pogubiłam... Też były dobre, ale nie aż tak, jak moje kochane Bebe... i w dodatku obie pomadki mają przyjemny, waniliowy zapaszek... i jeszcze lubię w nich to, że nie są twarde i również na mrozie nie kamienieją...
Ja na noc smaruję usta zwykłą wazeliną, a w dzien używam co akurat mi w ręce wpadnie czyli albo Bebe albo Neutrogeny, albo co znajde w kieszeni czy torebce
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ach... zapomniałam napisać, że używam również Neutrogeny. Też fajna, ale trochę zapach mi przeszkadza, ale tak to spoko jest. Ale i tak Bebe is the BEST
A ja kocham Nivejki, miałam Neutrogenę i była spoko, ale nie wygładzała mi tak ust jak Nivea, smak też mniej miała przyjemny. Jestem za Nivea Lip Care!!
Ojej, ale mnie napadła chętka na kolejną Bebe... albo nową Nivejkę... Widziałam ostatnio taką, chyba 'Milk&honey' się nazywa, ponoć dobra... I znalazłam fajne zastosowanie perłowej Bebe: fajnie wygląda na powiekach Polecam
Hmmm, jeżeli dobrze smakuje, to chyba nie będzie zbyt wydajna, ale mi to nie przeszkadza, bo każda pomadka u mnie jest baaardzo mało wydajna... po prostu muszę sobie nią maziać ciągle usta, żeby mieć radochę...
Ja zakupiłam właśnie Bebe classic - zobaczymy jak sie sprawdzi
Dobrze tez nawilżaja błyszczyki Sprint Inlota, ale to już błyszczyki...
Błyszczyki też mogą być, chodzi mi o wszystko do pielęgnacji ust. Z błyszczyków miałam fajny Nivea, Caregloss&Shine, czy jakoś tak, już nie pamiętam. Fajnie nabłyszczał i nawilżał, nie kleił się i był wydajny. Miło go wspomianm, niewykluczone, że go jeszcze kiedyś kupię...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum