A ja aktualnie ubóstwiam nivee hydro care! I jeszcze bardzo lubię pomadkę z firmy "uroda" z serii melisa. Bosko nawilża chociaż smak i zapach pozostawia trochę do życzenia ale ogólnie jest bardzo dobra. A no i kosztuje chyba 3zł
ja lubię zapach miodu ale tylko ze słoika a ostatnio dostałam balsam waniliowy ochronny do ust z ejfonu-naprawdę pomaga,biorąc pod uwagę że czasami ze stresu przegryzam usta.
Ja zawsze używałam nivei truskawkowej (mniam i ładnie pachnie), ale moja mama przyniosła mi ostatnio pomadkę mirame (nie wiem skąd wzięła) - rewelacja, o zapachu miętowym. Ma się takie śmieszne uczucie po posmarowaniu ust - coś jakby szczypanie, mrowienie. Yhm, chyba się uzależniłam od tego
P.S. A tak w ogóle to witam (to mój pierwszy post na tym forum)
Dziewczyny, jaka najlepsza jest wg Was na jesień/zimę pomadka? Muszę kupić coś naprawdę tłustego, bo co ostatnio dzieje się z moimi ustami, to chyba jakiś głupi żart... Miodowa i Hydro Care nie pomagają. A Carmexa używam tylko na noc, na dzień po prostu nie mogę.
ja na zimę często kupuję Bebe... słoneczną jest to moja ulubiona pomadka, chociaż nie wiem czy by ci takie natłuszczenie wystarczyło - ale na prawdę świetnie się sprawdza. Jeśli ci pierzchną wargi to smaruj na noc grubo kremem Nivea a na pewno za jakiś czas ich stan się poprawi.
Ja mam tą 3 od góry z lewej strony. Firma Kosmed czena ok. 4zł. W zimę używałam ją nałogowo, w lato rzadziej ale na zimniejsze okresy jest na prawdę . Można ją używać jako krm do rąk przy okazji A na spękane usta jest świenta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum