Ja kiedyś miałam próbkę jakiegoś żelu chyba z tej firmy, i jakoś specjalnie w pamięć mi nie zapadł, czyli, że nic specjalnego nie było. Poza tym, innych produktów z tej serii nie znam.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja o tej serii mogę gadać i gadać. Zalety mają tylko żele i peeling, natomiast wszystko ine to dla mnie totalny syf! Miałam mleczko +tonik 2w1, tandeta kompletna i jeszcze próbkę kremu matującego nawilżjącego czy jakoś tak. Jak dla mnie beznadziejny był, bo taki dziki... Przedstawiłam tylko swoją opinię, bo wiem że na niektórych się t kosmetyki sprawdzają
Ja mam tzn. mialam do niedawna krem z tej serii nawilzajaco-matujacy, bo sa 2 w tej serii , ale ja mialam tylko ten jeden, i to chyba nawet ten co go tak Apsik skrytykowala.
Otoz ja bardzo ale to bardzo lubilam ten krem z wielu powodow.
Ja mam tlusta cere , nie tak bardzo np. sie nie swiece raczej , ale moja skora nie toleruje tlustych kremow, a ten krem byl bardzo "lekki" , szybciutko sie wchlanial, nie pozostawial tlustej warstwy, dobrze nawilzal , ladnie pachnial, nie powodowal nowego wysypu pryszczy, wydajny. Bardzo fajny moim zdaniem. Jedyne co mi sie w nim nie podobalo to to , ze jeszcze przed uplywem terminu waznosci zzolkl jakos a na poczatku taki bialutki byl i dlatego koncowke zuzylam na cialo a nie twarz. Ogolnie podobal mi sie , byl to najlzejszy krem jaki w zyciu spotkalam i najszybciej sie wchlaniajacy. Rozwazam ponowny zakup.
Również nie polecam mleczka ... Strasznie piekły mnie po nim oczy ... Bardzo się męczyłam, by zmyć tusz. Odradzam kupno!
[ Dodano: 2005-10-15, 13:14 ]
A właśnie podobno bardzo dobry jest żel do mycia buzi z tej serii. Moja siostra jest bardzo z niego zadowolona i zapewnia, że nie zamieni go na żaden inny. Zebrała opinie wśród koleżanek i tamte również go polecają.
cała seria jest kosmetycznym bublem,
zamiast polepszyć stan mojej cery było tylko coraz gorzej, ale poszłam do dermatologa, zaczęłam stosować seri Vichy Normaderm i jest okej
juz nie pamietam co to pryszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum