MNie kiedyś koleżaneczka uraczyła stretą próbek kremów. ucieszyłam się, bo sobie myslę, ze moze coś mi się spodoba, to potem kupię. Patrzę jedna próbka - smierdzi, druga to samo, trzecia i czwarta także. Dostałam stare próbki kremów! Ale jak sie okazało nie tylko ja, bo zanim mi je dała, dawał także swoim klientkom!
Wojtek napisał, że Dax bardzo duzo próbek daje, próbki wód z Cosmopolitana, w takim razie się pytam, co się dzieje z tymi próbkami kiedy przychodzi dostawa do takiego np Rossmanna ? U mnie trzeba błagać o próbkę i dostanie się łaskawie jedną, albo wcale.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
poszłam kiedyś do Sephory na zakupy,kupiłam kilka rzeczy i poprosiłam o próbkę podkładu z wyższej półki(widziałam ,ze w testerze jest go sporo).Niestety sprzedawczyni bezczelnie mi wmawiała ,ze nie ma Gdy jej powiedziałam,ze owszem jest,zaczęła ściemniać ,ze nie może nałożyć mi odrobiny podkładu,bo tak nie wolno.Bzdury!!!Sephora ma nawet maleńkie pudełeczka do tych celów.Zniechęciłam się bardzo
W Rossmanie podobnie-nie można doprosić się o jedną nawet próbkę
To ja się wtrącę, pracowałam troszkę w Rossmannie i mówię wam szczerze że firmy bardzooo mało przysyłali do nas próbek i jeśli przysłali to dawałyśmy (jak ktoś już wspomniał) do konkretnego zakupionego produktu albo przy większych zakupach. I wierzcie mi, nie prawdą jest, że pracownicy biorą sobie próbki czy testery dla siebie, przynajmniej u nas w Rossmannie tak jest.
poszłam kiedyś do Sephory na zakupy,kupiłam kilka rzeczy i poprosiłam o próbkę podkładu z wyższej półki(widziałam ,ze w testerze jest go sporo).Niestety sprzedawczyni bezczelnie mi wmawiała ,ze nie ma Gdy jej powiedziałam,ze owszem jest,zaczęła ściemniać ,ze nie może nałożyć mi odrobiny podkładu,bo tak nie wolno.Bzdury!!!Sephora ma nawet maleńkie pudełeczka do tych celów.Zniechęciłam się bardzo
W Rossmanie podobnie-nie można doprosić się o jedną nawet próbkę
Nio wiem Ale małe sklepy były by większe i miały by to czego chce klient gdyby kupowali klienci
A tak na marginesie jeszcze nie tak dawno Firma Nivea Visage była kosmetykiem z najwyższej półki > Farba Bell Color Była farbą tylko dla zamożnych Lakier do włosów Wella był także z najwyższej półki no i były tylko małe sklepy
zależy jaki sklep- sklepy znajdujące sie w mojej okolicy na ogół mają po kilka kolorów z danego rodzaju szminki czy cienia.Ofertę mają zawsze ubogą,co tłumaczą w ten sposób,że dystrybutor/przedstawiciel handlowy nie przywiózł na czas.
Robiąc zakupy wolę kupić wszystko co jest mi potrzebne w jednym miejscu,nie zaś kredkę tutaj,tusz już gdzieś indziej(bo w sklepie akurat tego nie ma).Jednak większe perfumerie mają ten plus,że mogę dostać praktycznie wszystko od razu ,w każdym kolorze podczas jednej wizyty...
a jakże
Niestety nie znajdziemy "złotego środka".Małe sklepy będą przytulne,lecz gorzej zaopatrzone,zaś większe... Kżda sytuacja ma swoje plusy i minusy
Właśnie z tymi próbkami jest duży problem, bo albo mówią, że nie mają, albo mają nie to czego potrzebujemy. Prawie zawsze musimy kupić dany kosmetyk, aby go sprawdzić, a niewiadomo czy spełni nasze oczekiwania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum