Ja ostatnio zapasy pozużywałam (oprócz tuszy do rzęs, których mam chyba z 6) I tearz przyszły czasy gdzie muszę co miesiąc wydawać 40-50zł na kosmetyki pierwszej potrzeby. Dzisiaj kupiłamm odżywkę, szampon i żeldo twarzy i zapłaciłam 30zł. Jeszcze muszę kupić płyn do higieny intymnej, żel pod prysznic i tonik. I znowu wydam kolejne 30 zł
Kurcze ja jak zobaczę listę moich najpotrzebniejszych kosmetyków to i tak sporo wyjdzie. Ostatnio mi się skończył żel pod prysznic, szampon i nie miałam żadnej maseczki, więc poszło ok 24zł. Niedługo skończy mi się żel do twarzy. Tusz do szkoły też trzeba by sobie nowy sprawić (200 calorie ) no i 2. balsam brązujący(bo chce z drobinkami, a mam ten Holiday Skin i to jeszcze sprzed roku Dochodzi odżywka wax. Lakier lub/i odżywka do paznokci . Czyli na kolejne zakupy wydam z pewnością ok. 30zł?(mam zamiar zrobić je w tym tygodniu, czyli 2. raz w tym tygodniu )
W tym miesiącu "tylko" kremik avene(zaj...ty zreszta) 55zł, zamówienie ejfon 65zł, zakupy w rossmanie 30 zl...czyli 150? zawał na szczęście nie robię takich mega zakupów kosmetycznych co miesiąc
Ja rodziców majątek przepuszczę niedługo, ojca samochód zastawię
szkoda że w sklepach nie można brać pod kreskę albo się targować
u mnie tez ostatnio jakoś dużo poszło bo wszystkie maseczki kremy itp się pokończyły i 100 poszła szybko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum