A weź przestań, nie wiem skąd mi się tyle nazbierało Kupiłam same potrzebne rzeczy. I przecież nie dostaję miesięcznie stówy kieszonkowego, nie wiem skąd miałam na to kasę. Ale dobra, jak dają, to biorę
mi sie drastycznie podwyzszyly wydatki na kosmetyki pomimo ze kupuje tylko te z promocji
w sumie jak sie przeliczny na zlote to zawsze wychodzi majatek....
Też ostatnio staram się ograniczać, zrezygnowałam z kupowania kosmetyków które i tak potem zawsze stały na półce jak np. różnego rodzaju odżywki do paznokci, maseczki (przeważnie i tak używałam jednej czy dwóch, a reszta stała aż termin ważności się skończył ) Ale mimo to wydatki na kosmetyki zamiast maleć to ciągle rosną. To chyba przez forum , bo co chwila czytam tu o czymś fajnym i zaraz mam ochotę to wypróbować
To chyba przez forum , bo co chwila czytam tu o czymś fajnym i zaraz mam ochotę to wypróbować
ja sie dzieki forum dalam namowic tylko jak narazie na tusz MF 2000 Kcal. jakos nie odczuwam takiej potrzeby by kupowac 10 tys. innych kosmetykow ktore beda mi lezaly na polce a wiem ze nie bede ich uzywac bo nie mam na to czasu.
jakos nie odczuwam takiej potrzeby by kupowac 10 tys. innych kosmetykow ktore beda mi lezaly na polce a wiem ze nie bede ich uzywac bo nie mam na to czasu.
ja dokladnie tak samo. kupuje tylko to co potrzebuje, co mi sie konczy. zadko kupuje cos po prostu tak bo mi sie podoba. nie mam tez na to kasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum