jednka tylko i wylacznie golenie. Najlepiej meska , dobra maszynka. Kiedys pokusilam sie o elektryczna depilacje i bol przy tym byl ogromny ;( nie polecam. Nawet nie wiem czy mozna depilowac intymne miejsca depilatorem. Oczywiscie nie depilowalam sie cala...
ja tez depiluje pachy i sie przyzwyczailam. Da sie wytrzymac. Bikini nie da rady choc mozliwe, ze trzeba mocno zacisnac zeby i sie ze soba nie piescic. Na poczatku depilacja pach tez byla dla mnie bardzo bolesna.
ja chcę iść na depilację bikini do kosmetyczki. tylko cały czas mi szkoda kasy. tak to też maszynka, ewentualnie jak mnie coś trzaśnie to plastry + maszynka . depilatorem próbowałam i dziękuję bardzo. never again.
ja gole golarka philips ze specjalna zlota oslonka do miejsc intymnych, nie narzekam ale zeby bylo gladko co 3-4 dni trzeba golic...moze sprobuje depilatorem jak wloski beda mniejsze, na pianki juz kasy nie wydaje bo to nietrwale i balabym sie bo moze uczulac. Fryzurek i innych dupereli nie robie szkoda czasu
Ps. troche mnie nie bylo i patrze na rozowo jakis erotyczny dzial powstal hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum