Znalazłam swój sposób na depilację nią i jestem zachwycona!
20%
[ 1 ]
Głosowań: 2
Wszystkich Głosów: 5
Autor
Wiadomość
wakaba
Wysłany: 2004-07-27, 09:08 Pianka Veet z gąbeczką - do bani czy świetny?
Wiem, że o depilacji jest już jeden temat i tam temat pianki Veeta pojawia się i znika, ale opinie są podzielone. Weźcie udział w ankiecie jaki Waszym zdaniem jest ten Veet, napiszcie czy jesteście blondynkami czy brunetkami.. pamiętam, że któraś z Was mówiła, że przy zmywaniu pianki trzeba mocno pocierać gąbeczką to wszystko zejdzie (nie pamiętam już kto). Może to jest jakaś metoda? Bo ja się boję, że po roku używania maszynki będę miała strasznie mocne włosy!
wakaba
wakaba
Wysłany: 2004-07-27, 16:56
Staje się pomiędzy regałami sklepowymi z kosmetykami i się nie wie, co kupić (a chce się wszystko
wakaba
Wysłany: 2004-07-27, 19:27
Możliwe, że kupię sobie piankę jak tylko.... najdzie mnie entuzjazm i cierpliwość, żeby to kupić i mocno pocierać gąbeczką Pamiętam, że na forum były jakies entuzjastki tej pianki.. gdzie jesteście?
Babeczki znalazla cos dla was troche drogie ale fajne:-) same zobaczcie Depilator w spray Sally hansen.http://perfumeria.pl/x_C_I__P_7014611-7010001.html?skad=news
Wysłany: 2004-07-28, 10:29
Eureka! Zapomniałam o produktach Sally Hansen! Pamiętam jak czytałam w Filipince o nich... miał ktos kiedyś jakis produkt depilacyjny tej firmy? Ten spray jest strasznie drogi, ale jest też lotion (177ml), który usuwa włosy również w 4 minuty... może to wreszcie będzie dobre?
Eureka! Zapomniałam o produktach Sally Hansen! Pamiętam jak czytałam w Filipince o nich... miał ktos kiedyś jakis produkt depilacyjny tej firmy? Ten spray jest strasznie drogi, ale jest też lotion (177ml), który usuwa włosy również w 4 minuty... może to wreszcie będzie dobre?
No to bardzo dobra firma moze warto sprobowac
Wysłany: 2004-07-28, 14:35
Czy któraś z was wie, czy produkty Sally Hansen są dostepne w Rossmanie ? Ostatnio tam się zaopatruję w kosmetyki
Czy któraś z was wie, czy produkty Sally Hansen są dostepne w Rossmanie ? Ostatnio tam się zaopatruję w kosmetyki
Ja nie wiedzialam u nas w rossmanie wogole widzialam tylko jak cos w drogeriach ale same odzywki lub sztuczne paznokcie tej firmy zadnych depilatoow.......
Wysłany: 2004-07-29, 10:02
To niedobrze... na Esentii też nie ma, więc nie wiem gdzie kupię. Nie lubię latać po sklepach szukając jednego produktu!
wakaba
Ja miałam piankę Veeta i byłam z niej bardzo zadowolona, usunęła wszystkie włoski i miałam spokój na tydzień (włoski były po tygodniu jeszcze krótkie, ale mi już takie przeszkadzają dlatego częściej depiluję ) Jestem blondynką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum