Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kosmetyki Hean
Autor Wiadomość
Cleo80 

Wysłany: 2008-06-06, 05:59   Kosmetyki Hean

Jest temat o kosmetykach Joko , więc zakładam też o Hean. Wczoraj kilka dostałam i bardzo mi się spodobały. Czy miałyście z nimi do czynienia ? W ich sklepie internetowym widziałam puder w kulkach za 13,50 i ciekawa jestem czy jest dobry ?

Z tych kosmetyków , które dostałam jestem zachwycona tuszem. Rewelacja. Ma ładny głęboki kolor czerni a do tego świetną szczoteczkę, która dobrze rozdziela rzęsy.

Ceny kosmetyków są naprawdę niskie :) Z tych , które mam jestem jak na razie zadowolona , ciekawe jak z jakością pozostałych ?

Lotta 

Wysłany: 2008-06-06, 09:48   

Cleo80 napisał/a:
Czy miałyście z nimi do czynienia ?

kilka dobrych lat temu jak zaczynalam bawic sie kosmetykami to wlasnie zaczelam od nich. Kupowalam je w takim malym sklepiku kosmetycznym. Tanie i jakosc szczerze mowiac odpowiadala cenie. Nie najgorsze aczkolwiek wolę firmę Joko :)

Reichea 

Wysłany: 2008-06-06, 11:47   

Cleo80 napisał/a:
W ich sklepie internetowym widziałam puder w kulkach za 13,50 i ciekawa jestem czy jest dobry ?

Ja mam kulki sensique - produkuje je Hean i są fajne dosyć. Może trochę za ciemne te brązujące ale można wymieszać z rozświatlającymi i uzyskać odpowiednią mieszankę.

lea88 

Wysłany: 2008-06-07, 09:26   

Ja kupuje glownie Sensique, bo oryginalne Haen trudno dostac. Z Sensique mam puder rozswietlajacy - rewelka, pozostawia piekne gladkie wykonczenie, nie wysusza, ladnie wyrownuje kolor skory. Mam kredke (nie bylo napisane do czego wlasciwie jest, ale sadze ze do ust, taka blado-rozowa), ja jej czasem uzywam tez do powiek i jest ok, nic nie podraznia. Mam tez blyszczyk, ale jest sredniej jakosci (dodalam do niego troche oliwki do ciala dla dzieci i nie jest taki tepy i ciagnacy sie). Cienie maja ladne kolory (szczegolnie limitowane serie), ale trwalosc jest dosc slaba (dla mnie ok, bo u mnie nic nie utrzymuje sie i tak ponad 2 godz).
Lakiery tez sa ok, nie scieraja sie szybko.

Teraz na kulki brazujace jest promocja w Naturze

tuRmaNIA 

Wysłany: 2008-06-08, 19:14   

http://www.knc.com.pl/forum/topics6/4149.htm
Powiązany temat...

Odpowiedz do tematu