Ostatnio miałam Z A., ale zrezygnowałam ze wzgeldu na cene. teraz uzywam żelu wyszczuplajacego z kompleksem antycellulitowym Ziaja. jest na prawde superos polecam go kazdemu
A mi zależy na jakimś w miare niedrogim(takim do 30 złotych) kosmetyku na cellulitis, bo już mam jego objawy na mojej pupce . Dlatego teraz staram się więcej ruszać, tak jak wam pisałam wcześniej , mam nadzieje, że to trochę pomoże...
Monka nie wiem dokładnie ile ten z Ziaji kosztuje, ale na pewno nie jest drogi . Jest w takim pomarańczowym opakowaniu na prawde superoza Skóra po nim jest gładka a juz po kilku tygodnia (może 2-3) widać efekt Jeśli walczysz z Cellulitem to anjlepiej bierz prysznic pod chłodną lub letnia woda. B. gorąca nie jest najlepsza na cellulit i sprzyja jego rozwojowi.
balsam Wenus z zielonš herbatš, na lato to jest przecudowne poprostu najlepszy balsamik odwieżajšcy jaki miałam i fajnie ujędrnia no i cena za 400 ml ok 7 złociszy!!
Ja brałam pod uwagę głównie: albo Dove(żel, ten z tej serii, którą reklamowali w TV) albo Lirene Erisu żel-krem lub serum.
Akurat wczoraj w Auchanie była promocja żeli do mycia Erisu, to wzięłam ten Lirene z serii anty cellulits. Sam żel nie wystarczy, podejrzewam że to taki mały pic na wode, ale jakbym zastosowała jeszcze "coś" z tej serii(+ więcej ruchu)?? Może by pomogło ...
=Garniera żołty tego osobiscie uzywam a o Nivea Q10 slyszlam i mam zamiar wyprobowac!
_________________ Pink
celka
Wysłany: 2005-05-18, 08:13
ja też używam Venus ten zielony i ostatnio żel-krem nawilżająco-ujedrniający z Garniera w sumie jest OK
czy ktoś mógłby coś więcej napisać o tym nowym żółtym balsamie z Garnier? ile kosztuje i jak się nazywa dokładnie i czy działa
Garniera zoltego kupilam na probe za 250ml zaplacilam 10zlty ale uwzalam ze 400ml za 15,40 o wiele sie oplaca!Jak dziala?
"jego bardzo swieza nawilzajaca formula zawiera mieszkanke unikalnych wyciagow z owocow(grejfruta,kiwi,jablko)znanych ze swoich stymulujacych wlasciowsci.Jest wzbogadzona w kofeine,dzieki czemu jego stosowanie ulatwia drenaz skory dzien po dniu"
Juz po 7 dniach skora jest odmieniona.Widocznie bardziej jedrniejsza,zdecydowanie bardziej elastyczna."
ja osobiscie krotko go uzywam bo nie dawnoi go kupilam na probe jak juz napisalam ale co moge powiedziec ze zauwazylam ze skora jest gladka na wiele dni..pozatym balsam ladnie pachnie co robia cytrusy i latwo sie rozsmarowuje.
[ Dodano: 2005-05-18, 14:07 ]
a i jeszcze ostanio dostalam probke nivea q10 posmarowalam sie tym ale strasznie smierdzi ten balsam..moze nie smierdzi ale me bardzo specyficzny zapach wiec moze teraz zostane przy tym garnierze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum