Ja mam teraz mleczko ujędrniające i balsam z tej serri Soray'a Professional i jak dla mnie są bardzo dobre
Pamiętam,że kiedyś dostałam kilka próbek Vichy Lipocure,to jest serum na skórkę pomarańczową,ale bylam w szoku jaka jędrna i napięta jest po tym skóra. Jeżeli ktoś chce zainwestować w coś lepszego,to myślę,że w to właśnie warto.
Wysłany: 2007-06-18, 18:00 Re: balsam ujedrniajacy- który mo|ecie polecic??
slonko napisał/a:
Chcialabym kupic sobie jakis dobry balsam ujedrniajacy do ciala ale nie wiem ktory. Moze cos pomozecie?????
Przetestowałam ich wiele i jak narazie Moim numerem 1 jest Serum Intensywnie Wyszczuplająco-Ujędrniajace antycellulit Eveline Tanita Fitness tez Mi bardzo dobrze służyła
dziewczyny, polecam Wam bardzo przyzwoity krem do ciała ujędrniający z Q 10 marki Isana ( do kupienia w Rossmannie). Ma dobry skład, jest treściwy, składnik ujędrniający jest w dobrym miejscu w składzie a nie gdzieś na szarym końcu no i 300 ml kosztuje teraz w promocji 5,99
ile kosztowało ? [jak zobaczysz efekty to od razu daj cynk bo jeśli jest dobry to kupię.]
16 czy tam 17 zł ;pp
oczywiście ża dam cynk jak coś ^^
Magda87 napisał/a:
wierzysz w takie rzeczy?
chodiz mi o to ze jak np. mam dość szczupłe nogi i je posmaruje balsamem a zaznaczę że ostatnio często jeżdżę na rowerze to on mi jeszcze wspomagany tym rowerem wyszczupli nogi, czego bym w sumei nie chciała , bo tak jak jest jest dobrze,a gdyby schudły wyglądały by karykaturalnie do ud ;p.
a tak to wiem że jak posmarujesz i usiądziesz to nei zrzucisz 3 cm w tali xd.
Zauważyłąm że to serum ma mocny ziołowo - miętowy zapach, ja akurat takie lubię więc nie robi mi to różnicy, ale dla niektórych z pewnością to po prostu śmierdzi ^^.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum