Kinga Rusin wypuściła serię naturalnych kosmetyków sygnowanych własnym nazwiskiem. Kosmetyki nie są tanie. Z początkiem stycznia do sklepów trafiła seria, firmowana nazwiskiem, twarzą i w połowie - pieniędzmi Rusin. Za zestaw "Pat&Rub" (wklep i wmasuj), składający się z żelu pod prysznic, masła do ciała i balsamu do rąk trzeba zapłacić 149 zł- To dlatego, że kosmetyki są podobno "w 100 procentach naturalne".
"Chciałam by powstały kosmetyki, o których zawsze marzyłam. Nie ma w Polsce firmy, która produkuje kosmetyki do ciała pozbawione chemicznych substancji" - reklamuje się Kinga.
P.S. wie ktoras z was jak wygladaja te kosmetyki??
Hehehehe No nie no widać że Kinga nie ma pojęcia o czym w ogole mowi! Przecież wszystko co jest na ziemi to związki chemiczne! Nawet woda jest substancją chemiczną. Bardzo chętnie zobaczę skład tych kosmetyków... bo jakoś w nie nie wierzę.
Hehehehe No nie no widać że Kinga nie ma pojęcia o czym w ogole mowi! Przecież wszystko co jest na ziemi to związki chemiczne! Nawet woda jest substancją chemiczną. Bardzo chętnie zobaczę skład tych kosmetyków... bo jakoś w nie nie wierzę.
Miałam o tym samym napisać Rusin chyba niewiele pamięta z lekcji chemii
Zdzierstwo pewnie za to, że są sygnowane jej nazwiskiem.
szczerze mówiąc nie sądzę, żeby to miało większy zbyt na naszym rynku, może parę osobistości to kupi ale wśród zwykłych ludzi to chyba nie zyska popularności...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum