W piątek jadę do szczecina i chyba sobie kupie ze 2 smackersy jeszcze Wpadłam w nałóg. Ni wyobrażam sobie dnia, żeby sie którymś z mojej kolekcji nie posmarować
Ktoś kiedys wspominał, że cherry cola daje leciutki kolorek. Z tych seri co ja mam to tak: Skitels nie daje koloru jedynie lekko nabłyszcza, Jellies i te w tubce tak samo. Jedynie Glimmer zostawia na ustach drobinki brokatu.
Ktoś kiedys wspominał, że cherry cola daje leciutki kolorek. Z tych seri co ja mam to tak: Skitels nie daje koloru jedynie lekko nabłyszcza, Jellies i te w tubce tak samo. Jedynie Glimmer zostawia na ustach drobinki brokatu.
to dobrze które polecacie? bo widziałam je na allegro i chce sobie zamowić
własnie wczoraj dokonałam tego odkrycia . Wpdała mi w ręce gazetka S-P i zobaczyłam że mają adres- Focus Park. Kurczę, już nie moge doczekać się otwarcia
Ja mam smackersy o smaku:
-Kiwi-truskawka z serii jelis (chyba, niestety napisy sie trały) ładnie pachnie ale stracił smak
-arbuz squeesy najlepszy!
-bananowego skittlesa
-jagodowego skittlesa
-wiśniowa cola
-pomarańczową fantę
-gumę do żucia z serii orginal- ładnie pachnie, s.uper pielęgnuje usta, ale niestety nie smakuje, podobnie jak truskawka z tej samej serii, która ma moja koleżanka)
-smak niezidnetiwikowany z serii glimmer (starte napisy)
Mashmellow to chyba ptasie mleczko (przynajmniej tak na moim ptasim mleczku bylo napisane). Szczerze to srednio go poelcam, bo niby jest tlusty, ale strasznie sodki, pachnie tak, ze az mdli.. Ale i tak mi go szkoda . W ogole nie wiem jak to sie stalo, ze zaginal, bo wydawalo mi sie, ze go wypakowalam i polozylam na biurku, a teraz juz go nie ma.
Oto fotka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum