kupiłam dzisiaj smackersa o smaku kiwi-truskawka, nie radzę, bo nie smakuje pachnie ładnie, słodziutko, ale jak któraś liczy na jedzonko to się zawiedzie
ja mam kilka smackersow ktore sa tak slodkie, ze az mdli.
W Warszawie jest taka drogeria, gdzie ma byc wiecej smackersow niz w S-P i taniej niz w Smyku, ale jak na zlosc, jak zwykle nie moge tam znalezc dzialu z pomadkami (babka akurat byla zajeta,a mi sie spieszylo i niezdazylam spytac). Chyba jakas niedorozwinieta jestem
Forte Farma ul Swietokrzyska 9 (przy Nowym Swiecie zaraz, na przeciwko przystanku jak sie jedzie od Marszalkowskiej Swietokrzyska). Duzo tam w ogole fajnych rzeczy, ktorych nie juz dawno w innych drogeriach.
Racja,trochę się klei i zawsze ubrudzę nim swojego faceta,a potem muszę go wycierać Na ustach jest naturalny,ale przeważnie i tak go nakładam na inny błyszczyk.
tez kupiłam rozowy bo truskawkowy miał niemiłosiernie wielgachne drobiny brokatu ale ta guma balonowa pachnie cudnie i cudnie smakuje. teraz tylko trzeba go poddac ocenie
A ja jestem zadowolona ze Smackers'ów
Dawno nie miałam tak dobrze nawilżających i pielęgnujących balsamów!
Zastrzeżenia mam jedynie co do smaku i zapachu: wszystko ulatnia się gdzieś po około 15 minutach.
Jednak ważne, że nawilżenie utrzymuje się przez długi czas i usta są gładziutkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum