Kurcze ale ten tusz Bourjois VC troche drogi 45zł i szczeże mowiąc poczytałam o tym tuszu trochę i ta szczoteczka wydaje mi sie dziwna i to ze ciężko go zmyć. Ale sama nie wiem myslałam o zakupie tak do 30 zł ale w sumie 15 zl wiecej dac i kupic porzadny.. hmm bo jesli naprawde jest tego wart to bym sie skusiła... a oprucz tego znacie jeszcze jakis co sie nie kruszy i daje efekt sztucznych rzes?
Ja mam ten nowy tusz z Maybelline (Volum Express Lift-Up) i jestem bardzo zadowolona. Jest trwały,nie kruszy się,cena jak niska,ma fajną szczoteczkę,na której jest odpowiednia ilość tuszu,dzięki temu nie nakłada sie go na rzęsy zbyt dużo. Po nałożeniu 2 warstw pogrubia,wydłuża i unosi rzęsy. Daje moim zdanie świetny efekt.
yska207, to ten czerwono-biały? bo wlasnie pomalowalam sobie przed zakupem 1 oko L'Orealem tym czerwono-białym a drugie VC. I wybralam VC bo z Lorealem bylo wiecej zachodu tak wogole to efekt
Widzicie dziewczyny,można się sugerować opiniami innych,ale i tak nigdy nie wiadomo,jak się samemu nie spróbuje. Np. yska207, ma ładne rzęsy,więc praktycznie każdy tusz daje dobry efekt,ale jak ktoś już ma krótkie i rzadkie rzęsy,to efekt nie będzie taki zachwycający.
yska207, tak na marginesie to twoje oczko mi przypomina to "logo" milionerów co się pokazuje w czołówce programu tylko napisu "MILIONERZY" w nim brak (nie koniecznie polska edycja ma takie logo).
Tusz rzeczywiście daje efekt. Ja mam podobne rzęsy i bez tuszu bym się nie obyła
yska207, no to rzeczywiście,ten tusz dużo daje,myślałam ,że masz długie i gęste rzęsy,a tu taka pomyłka Właśnie,najlepiej,jak wklejacie,to dwa zdjęcia ,przed i po
kupiłam dzisiaj ten tusz bourjois volume clubbing zapłaciłam za niego w douglasie 42 zl . Własnie przed chwilka sie nim pomalowałam bo mnie kusiło. Powiem szczeze ze jak zaczęłam sie malowac to całe rzesy sobie posklejałam musiałam zmyc i jeszcze raz . Za drugim razem juz było lepiej to wszystko przez tą kijową szczoteczke. Ten tusz bardziej moim zdaniem wydłuza niz pogrubia w sumie duzo stwierdzic nie moge po pierwszym razie zobacze po kilku dniach
no to moge powiedzieć że jestem zadowolona z tego tuszu mmmmm ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum