Jezu dziewczyny! tu nie chodzi o obalanie czegos!
Nie porownujcie promocji do ceny ktora jest standarsdowa, no bez przesady. Chodzi mi o cene stałą, a promocja to juz inna bajka przeciez.
Mozna by tak samo powiedziec ze np. Tonik do twarzy Garniera kosztuje 15zł, a inan dziewczyna wyskoczyla by "a nie prawda! bo ja kupilam w promocji za 12zł" - ale promocja to promocja a nie cena stała - nie prommocyjna
ojj już przesadzacie. zgadzam się z madziarra, myślę ze dobrze uargumentowała swoje wypowiedzi, a wy sie doszukujecie 5tego dna, bo to można w promocji, bo coś. przyjęło się że niektóre marki nazywa się górnopółkowymi, inne to są średniopółkowce i już. nie wiem po co ta debata i staranie się udowodnić, że dziewczyna pisze źle mimo, że ma rację.
zgadzam sie z taka opinia- ja tez taki podzial bym zastosowala umownie, ale w ogole po co to roztrzasac?? czy to cos zmienia kto z ile tusz kupuje a kto za ile sprzedaje itp?
nie roztrząsam podziału, nie ja zaczęłam dogłębnie wnikać w to wszystko. niefajne jest tylko to, że usiłuje się usilnie udowodnić, że madziarra nie ma racji, a ją ma.
tenebra- akurat nie chodzilo mi o ciebie. napialam ze wg mnie ten podzial jest nawet ok.
Ja nie rozumiem po co wszyscy sie od razu rzucili i zaczeli to krytykowac. Po co w ogole podtrzymywac ten temat, skoro on nic nie wprowadza.
jak tak patrze na posty to ty jestes jedna z osob ktora sie udzielala najbardziej w tym temacie
i czy pisalam ze ten podzial i klotnia cos daje?? czy wlaczalam sie w nia w sensie podtrzymywania jednej ze stron? juz z pare stron ten napisalam, ze pominac ten temat, bo dyskusja nie ma wg mnie sensu.
Magda87- nie wiem czy czytalas moje posty, ale chyba udzialanie sie w watku nie oznacza brania udzialu w klotni...
moze i tak ale kazdy kolejny post ciągnie dalej ta rozmowe o "półkowości" wiec mozna by bylo juz zakonczyc ta klotnie i przejsc do pytania "jaki tusz polecacie?"
I napisalam zeby przestac, Ada potwierdzila moje zdanie- nikt nie przestal.
Poza tym w ciagu tych postow zdazylam napisac juz o 3 tuszach.. a praktycznie reszta osob o ani jednym. Poza moze 2 odpowiedziami, nie widze zwiazku moich postow z klotnia.
Ten Loreal jest sredni moim zdaniem. Ogolem za tuszami z baza tez nie przepadam, bo strasznie owadzie nozki tworza, ale ten to masakryczny sklejacz. Moim zdaniem ma za gesta szczotke. Wole z baza juz Rimmela.
Do tuszy ktore wyprobowalam i byly ok zaliczam tez High Sky Curles MNY.
Parsifal
Wysłany: 2009-02-05, 15:38
no wydaje mi się, że w Rossmanie właśnie była taka żółta do pomacania
_________________ "Zawsze jest czas na małe co nieco"
nie robi z rzęsami nie wiadomo czego, ale całokształt był ok.
U mnie podkrecenie bylo mega fantastyczne. Nigdy go nie mialam, ale pozyczalam pare razy od kolezanki. Ciagle trafa mi sie jakis tusz inny . Ale pewnie kupie kiedys swoj wlasny.
No i oczywiscie sorry za literowke
Ja mam takie rzesy jak ta dziewczyna na zdjeciu. Wcale to nie jest tak ze kazdym tuszem da sie je pomalowac. Przez to ze sa takie dlugie bardzo latwo je posklejac i przedobrzyc z iloscia tuszu. Ja umiem malowac sie tylko rzadkimi szczoteczkami, dobrze rozczestujacymi (najlepiej gumowymi).
dzis w tv babka z tvn style mowila o tym ze tusz powinno sie trzymac przez miesiac czasu bo pozniej costam sie z nim dzieje i zaczynaja od niego szczypac oczy itp.
co miesiac nowy tusz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum