A ja niedługo będe miała BOURJOIS VOLUME CLUBBING za darmo siostra mojej przyjaciółki powiedziała, że mi przywiezie z Francji, nawet jej nie prosiłam, heh
Obecnie mam Max Factor - Masterpiece i jestem zadowolona, ładnie rozczesuje rzęsy i wydłuża, nie robi grudek. Wcześniej kupiłam Maybelline - Define-A-Lash który dla mnie okazał sie jakąś masakrą. Robi straszne grudki, nie wydłuża.
Ysia a możesz podać pełną nazwę tego L'oreala?
Chce sobie kupić jakiś porządny tusz do rzęs, ale nie mam pojęcia na co się zdecydować. Czy kupić masterpice max, czy Maybellina D-A-L, czy nowego rimmela.
Potrzebuje waszej pomocy tyle tuszów sobie tutaj chwalicie ze sie juz pogubiłam ostatnio mialam tusz z astora air max i wcale taki wspaniały nie był kruszy sie a tego nie nawidze mam długie i dość gęste rzęsy poszukuje tuszu który wydłuzą i pogrubia a przede wszystkim zeby sie nie kruszył mogłybyście mi coś poradzić? krótko mowiąc lubie tusze które dają efekt sztucznych rzęs i takiego poszukuje
krowka Polecam Bourjois VC Tutaj masz więcej opinii na temat tego tuszu http://www.knc.com.pl/for...start=20#193770
Dziewczyny zachwalają sobie też Max Factor 2000 Calorie ale wg. mnie efektu sztucznych rzęs nie daje.
Podobno dobry jest też Wibo Extra Volume Maskara za śmieszną cenę 5-6zł. Niestety nigdzie nie mogę go dostać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum