Ja kiedys mialam taki tusz dwufazowy ale nie pamietam czy byl z Loreala czy z innej firmy. Nie podobal mi sie. jak pomalowalam biala baza to schlo to dlugo a szczoteczka od głównego tuszu byla beznadziejna. Ciezko bylo sie nim jakos ladnie pomalowac A koszotowal kolo 25 zl
, Ada, ten look A ten tusz wydłuża, czy Ty masz naturalnie takie długie rzęsiska? Bo ja szukam pogrubiającego dobrego- po wydłużających mam sterczące nitki.
Ada ten czarny tusz tak słabo pokrywa tą białą baze czy to wina zdjęcia? Pogrubienia niewidze w ogole , a już napewno nie szukującego. I Ty masz chyba to tego bardzo długie rzęsy prawda?
Fakt faktem, że ten tusz troszke jest juz wysychający, a mnie się nie chciało z nim bawić Troche tez wina zdjęcia, bo na żywca są bardziej wyraziste, a mam je cieniuteńkie. Czy takie mam znowu bardzo długie rzęsy to nie wiem ale po kązdym tuszu mam takie. Do tej pory wszystkie makijaże, jakie tutaj dałam ostatnio, to tym tuszem malowałam rzęsy. I jak tak pomysle, to szokującego pogrubienia nie było nigdy, za to efekt teatralny tak - czy przy tym, czy przy wersji z grzebykiem.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ooo dzieki Outsi !! w koncu dorwalam ten temat
tu wklejam zdjatko moich firanek tusz: 2000 kcal. Jak ktos jeszcze niezdecydowany to zachecam do kupna
nie wklejałam całej buzi z racji tego ze mialam takiego brzydkiego syfka na czole a po 2 byłam w wałkach rzepowych i wygladalam jak kura domowa
Ja mam teraz Rimmela Volume Flash i jestem w miare zadowolona . Co prawda skleja strasznie , ale wydłuża , pogrubia i podkraca , a nawet trzyma się cały dzień
Ja mam teraz Intense XXL MNY i bardzo go polubiłam,bo odpowiednio pogrubia i wydłuża,no i pomimo,że jest dwufazowy,to malowanie rzęs nie zajmuje mi więcej czasu niż przy innych tuszach.
Heh no właśnie pisałam o nim w innym temacie, widze, że u Ciebie też rzęski "posklejane"
Edyta błagam Cię!! Jedyne rzęsy, które nie są sklejone, to te nieumalowane i sztuczne. Ciekawa jestem, jak Twoje wyglądają, czy nie są sklejone <szczerze>.
outsiderka Nie nie są sklejone a po MaxFactor były, Sama wiem najlepiej jak moje rzęsy wyglądają i będe szukać takiego tuszu który będzie mi odpowiadał, aż do skutku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum