Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Tusz bez tajemnic
Autor Wiadomość
Lotta 

Wysłany: 2008-08-19, 16:19   

Scully napisał/a:
ze średniej półki to najbardziej Astor.

a który tego Astora? :) mialam kiedys Air Maxa ale totalna beznadzieja. Co ciekawe to kupilam sobie jakis czas temu Lancome - Hypnose, rzęsy mam po nim niemalże do nieba ale jakos tak licho wyglądają mimo iż mam je naturalnie gęste :/ natomiast 2000kcal zdecydowanie i pogrubiał i wydłużał mi rzęsy. Ale co do do samego wydłużenia to Lancome jest świetny. :)

Scully 

Wysłany: 2008-08-19, 16:36   

Lotta napisał/a:
Scully napisał/a:
ze średniej półki to najbardziej Astor.

a który tego Astora? :) mialam kiedys Air Maxa ale totalna beznadzieja.

ja jakoś nie pamiętam złego tuszu Astora - a miałam chyba wszystkie, i służyły moim rzęsom. Air Max kupowałam nawet dwa razy :) pierwszym tuszem Astor moim był Magic Style - dawno, ale pamiętam, że byłam zadowolona, Volumetrix - mój pierwszy grzebyk, ale spisał się dobrze, Lycra Extend - bardzo mi się podobał efekt, Air Max - chyba mój ulubiony Astor, pod warunkiem, ze świeży, Volume Artist - ładny efekt dawał, tylko szybko się zestarzał i chyba najgorszy z Astorów - 3style, ale i tak był lepszy niż wiele innych tuszów, które miałam. Jeśli nie wiem, co kupić, to kupuję Astor ;)

z kolei żaden tusz Maybelline mnie nie satysfakcjonował, a wiem, że dziewczyny sobie je chwalą.

z Lancome używałam High Definition Mascara i był chyba najbardziej wszechstronny jak patrzę po recenzjach ;) faktycznie z okiem robił cuda na kiju.

adriana7 

Wysłany: 2008-08-19, 18:23   

Jak mi się biby skończyły w tym roku, to może zamienie Volume Clubbing na jakiegoś wyższopółkowca.

outsiderka 

Wysłany: 2008-08-19, 19:49   

Lotta, a jakiego 2000 Calorie używasz? Z zagiętą czy prostą szczoteczką? :)

Lotta 

Wysłany: 2008-08-20, 14:54   

w sumie używałam obydwóch (ostatnio miałam z prostą szczoteczką) ale ponownie kupilabym jednak z podkręconą :)

dracaena 

Wysłany: 2008-09-27, 18:41   

Ja dziś kupiłam Maybelline Volum Express Curved Brush [pogrubia, podkręca], czarny. I zanosi się na to, że będzie przeze mnie lubiany :].

outsiderka 

Wysłany: 2008-09-28, 15:25   

Właśnie też ostatnio myślałam, żeby go kupić po wykończeniu obecnych. Ile on kosztuje?

aniusia 

Wysłany: 2008-09-28, 15:39   

ja miałam tego Maybelline'a. kupiłam go w promocji za ok 18 -19zł. a jego normalna cena to ok 20-21 zł. teraz może mniej...a Define-a-lash jest teraz w Naturze za 21 zł a podkład affinitone za 20. a ja nie mam Natury w pobliżu :/

outsiderka 

Wysłany: 2008-09-28, 15:42   

aniusia napisał/a:
ja miałam tego Maybelline'a.

jak się spisuje?

aniusia napisał/a:
Define-a-lash

tego też mam, używam na zmianę z astorem. taki średni, troche robi grudki i skleja. wiecej nie kupie

aniusia 

Wysłany: 2008-09-28, 15:55   

oj to było dawno jak go miałam. ale pamiętam, że fajnie pogrubiał. to był mój pierwszy tusz z tych "lepszych". jakoś nie robił grudek i nie sklejał. tylko dla mnie ważny był efekt wydłużenia i lekkiego podkręcenia a tego nie dawał, zgodnie z tym co JEST NAPISANE na opakowaniu.

ja teraz mam Rimmel - Extra Super Lash z curved brush. efekt niezły, ale czasem mi się skruszy po paru godzinach i jak wracam do domu ze szkoły i przecieram oczy bo mi się spać chce to wtedy się kruszy. ale chyba daje najlepszy efekt z moich dotychczasowych tuszów.

Paulette 

Wysłany: 2008-09-28, 19:13   

ostatnio jestem wierna masterpiece max, dobrze sie spisuje, ladnie rozdziela rzesy i ogolnie jestem zadowolona z efektu jaki daje, na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic do tej gumowej szczoteczki ale juz jest ok

bejbe 

Wysłany: 2008-09-28, 21:05   

O tak, Masterpiece Max jest świetny. Super pogrubia,dobrze się trzyma na rzęsach. 2000 Calorie też jest dobry.

dracaena 

Wysłany: 2008-09-29, 18:20   

outsiderka napisał/a:
Ile on kosztuje?

Ja płaciłam 19,90 :].
Mnie pasuje [nie skleja, nie kruszy się], tylko, że moje rzęsy dużej poprawy nie potrzebują [samochwała w kącie stała , no ale ok, w końcu mam czarne, długie i ew. pogrubienie mi się przydaje i podkręcenie właśnie].

ewka71 

Wysłany: 2008-09-29, 18:24   

aa teraz mam dylemat, Volume Clubbing, Masterpiece czy 2000 Calorie :D

bejbe 

Wysłany: 2008-09-30, 12:24   

ewka71, VC nie miałam,ale dziewczyny pisały,że dobry,moim zdaniem ma dziwną szczoteczkę. Jeżeli chodzi o Masterpiece to tylko Max, 2000 Calorie tez dobry i tanszy.

gabuś 

Wysłany: 2008-10-01, 16:31   

Dziewczyny PILNE bardzo proszę o wypowiedź na temat tuszu Astor Volume Artist -miała go któraś? a może coś słyszałyście o nim? jest w promocji w Naturze za25zł i jeśli jest naprawdę fajny i pogrubia to od razu lecę jutro go kupić (bo to dla mnie ostatni dzień na zakupy przed weselem)! błagam dajcie głos :)

[ Dodano: 2008-10-01, 17:32 ]
Aha i że to niby tusz w musie-a co to za różnica?! lepiej działa czy co?

NeynA 

Wysłany: 2008-10-01, 16:42   

Ysia ma ten tusz. Kiedyś wstawiała nawet zdjęcie "w nim" ale efekt nie był jakiś bardzo mocny. Ot, zwykły tusz dający naturalny efekt.

gabuś 

Wysłany: 2008-10-01, 16:52   

Ooo nie wiedziałam że o nim już tu było-widocznie nie zauważyłam! ale tak teraz czytam po necie opinie i źle go oceniają... że podobno jest do niczego! że dużo lepszy jest Maybelline D-A-L ... a czy on mocno pogrubia? bo właśnie takiego potrzebuję!

outsiderka 

Wysłany: 2008-10-01, 17:35   

gabuś napisał/a:
a czy on mocno pogrubia?

Praktycznie w ogóle nie pogrubia, więc nie polecam (define a lash..). mam go i nie jestem zbyt zadowolona.

Magda87 

Wysłany: 2008-10-01, 19:01   

ja mam Define tego rozowego co niby ma pogrubiac, ale nie pogrubia :( za to bardzo wydluza :)

Odpowiedz do tematu