Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Bourjois, Volume Clubbing Mascara
Autor Wiadomość
madziarra 

Wysłany: 2007-11-28, 20:38   

Ale nie malowalas sie nim wiec nie mozesz powiedziec ze jest beznadziejny :) Dziewczyny na wizazu pisaly ze ta szczoteczka jest bardzo dobra i rzesy wygladaja po niej bosko :) A do szczoteczki trzeba sie przyzwyczaic i przystosowac :)

dejanira 

Wysłany: 2007-11-28, 21:32   

madziarra napisał/a:
Ale nie malowalas sie nim wiec nie mozesz powiedziec ze jest beznadziejny :) Dziewczyny na wizazu pisaly ze ta szczoteczka jest bardzo dobra i rzesy wygladaja po niej bosko :) A do szczoteczki trzeba sie przyzwyczaic i przystosowac :)

Przeciwnie, malowałam się nim, jeśli to można nazwać malowaniem. Po prostu "zapaćkało" mi rzęsy. A co do tego, że do szczoteczki trzeba się przystosować, to mam inne zdanie - tusz ma być dla mnie, a nie ja dla tuszu. Może dla Ciebie będzie odpowiedni, ale dla mnie to bubel.

bejbe 

Wysłany: 2007-11-28, 22:51   

madziarra napisał/a:
A do szczoteczki trzeba sie przyzwyczaic i przystosowac :)

Z tego,co obserwuję,to Ty chyba lubisz się dostosowywać do kosmetyków ;) Ja tam też jestem zdania,że kosmetyk ma być dla mnie,ma sie go łatwo i przyjemnie używać,a nie się z nim cackać.

A co do tego tuszu,to widziałam tą szczoteczkę i moim zdaniem jest "łysa",nie lubię takich. Zawsze przy zakupie tuszu kieruje się przede wszystkim tym,jaką ma szczoteczkę,bo to podstawa,ale każdemu może pasować co innego.

Alea 

Wysłany: 2007-11-29, 17:40   

No to już wiem że ja nie kupię tego tuszu.... Skoro szczoteczka jest 'łysawa' to ja podziękuję. Lubię jak ma gęste włoski :P

madziarra 

Wysłany: 2007-11-29, 22:52   

Dstosowywac? Nie, po prostu nauczyc sie obslugiwac. Z moim Masterpiecem Max'em bylo podobnie. Nie uzywalam wczesniej gumowej szczoteczki i musialam sie nauczyc. A jak sie nauczylam to mialam wachlarz rzęs :)

Niektore kosmetyki sa skonstruowane nietypowo i po prostu trzeba nauczyc sie obslugiwac i po to tez one sa, bo im wiecej sie nauczymy, tym wiecej potem osiagniemy :)

martisia 

Wysłany: 2007-12-01, 12:07   

wczoraj przyglądałam się tej szczoteczce volume clubbing. przerażająca jest trochę. obok reklamy była przywiązana taka nieużywana wyglądała dużo lepiej. jak na razie się jednak nie odważyłam a jakoś nie lubię używać mocno używanych testerów.
czy któraś z was go w końcu kupiła?

ETNA 

Wysłany: 2007-12-17, 12:51   

W końcu się skusiłam na ten tusz. Malowałam się nim dopiero 3 razy i to moje spostrzezenia:
1. Jest bardzo trwały-utrzymuje się cały dzień bez kruszenia, wieczorem rzęsy
wyglądają tak samo jak zaraz po pomalowaniu :grin:
2. Na rzęsach czerń jest bardzo intensywna, fajnie wygląda, taka wyrazista
3. Ładnie unosi (lekko podkręca) rzęsy, pogrubia i dość mocno wydłuża
Szczoteczka jest jakaś dziwna i jak pierwszy raz się malowałam to posklejałam rzęsy, za drugim razem było już lepiej, a za trzecim efekt całkiem niezły. Wydaje mi się, że jak nabiorę trochę wprawy w posługiwaniu sie tą szczoteczą to ten tusz może byc moim ulubionym :grin:

madziarra 

Wysłany: 2007-12-17, 15:07   

Kazda dzieeczyna na wizazu pisze tak samo, ze trzeba nabrac wprawy co do tego tuszu, a podobno efekty sa na prawde dobre :)

NeynA 

Wysłany: 2007-12-17, 16:52   

dejanira napisał/a:
Magda87 napisał/a:
dejanira, chyba macałysmy ten sam tester w SF :lol:

Hehe :)

Ja też go macałam! A co! :D
Ale ta szczoteczka jest taka jakaś dziwna. Ja bym nie potrafiła się nią obsługiwać bo bym zapaćkała sobie całe rzęsy

Magda87 

Wysłany: 2007-12-17, 17:24   

NeynA napisał/a:
dejanira napisał/a:
Magda87 napisał/a:

to prawie tak jakbysmy sie spotkaly w realu :lol:

dejanira 

Wysłany: 2007-12-19, 15:36   

Magda87 napisał/a:
NeynA napisał/a:
dejanira napisał/a:
Magda87 napisał/a:

to prawie tak jakbysmy sie spotkaly w realu :lol:

Ciekawe która z nas dotkała pierwsza, która druga i która trzecia :lol:

adriana7 

Wysłany: 2008-03-04, 09:30   

Tez kupiłam ten tusz. Testowąłam go w naprawde ekstremalnych warunkach :D I powiem Wam, że wytrzymał od soboty jakos od godz 8 do niedzieli do 20. W międzyczasie oczywiscie ok 10 godzin imprezy -wilgoć, pot, łzy :D Pózniej spanie w pociągu. I trzymał się! :shock: Kolor ma piękny, czarny. Potwierdzam to, co pisąła wyżej ETNA, szczoteczka - dziwna, ale idzie się przyzwyczaić i jakos ją okiełznać :D Na początku jednak większym problemem niż szczoteczka była jego trwałośc, nie dało się go łatwo zmyć preparatem L'Oreala. Ale jak się okazało z tym tuszem świetnie sobie radzi kosmetyk za 6 zoli, czyli płyn do demakijażu Ziaja, dwuskładnikowy. Zero problema. Juz mi się powoli ten tusz kończy więc.. kupie ponownie :D Dziękuje za reklame tego tuszu, bo dziekni niej sobie kupiłam :D

Lotta 

Wysłany: 2008-04-03, 08:18   

wybieram sie dzisiaj do Douglasa bądź Sephory i mam nadzieje ze bedzie tam mozliwosc go przetestowania bo zastanawiam sie tym razem miedzy nim a Masterpiecem.

Edyta_000 

Wysłany: 2008-04-03, 18:26   

Też mogę napisać pochlebne opinie na temat Bourjois VC :) . Mam długie i gęste rzęsy ale jak się nim pomaluję to wyglądają z 3-4 razy grubsze i dłuższe. Ponadto, jest to jedyny tusz którym można modelować. Nałożysz odrobinę na same końcówki i masz wydłużenie, albo jedną warstę po całych to jednocześnie wydłużenie i pogrubienie. Oczywiście można przedobrzyć i wyjdzie jak panda :lol: Ale jak kilka razy użyjemy i się nauczymy to efekt będzie zadowalający :) Cieszę się, że dostałam ten tusz, jak mi się skończy to na pewno zakupie :grin:

Lotta 

Wysłany: 2008-04-04, 01:40   

wybór jednak padł na niego. Znajoma która pracuje w Douglasie doradzila mi jednak VC. pokazala mi tez tego L'Oreala biało-czerwonego. jednak VC bardziej mi spasowal. Jedna szczoteczka, mniej wysiłku i mniej zjedzonych nerwów :lol: a efekt naprawde identyczny.

Odpowiedz do tematu