Dwa razy przejrzałam cały dział i nie znalazłam tematu o balsamach to ciała. Jeśli takowy istnieje to mnie zastrzelcie
Szukam odpowiedniego balsamu i jakoś zawsze coś jest nie tak. Albo jest za tłusty, albo pachnie tak intensywnie , że robi mi się niedobrze. Jaki polecacie balsam, który ma lekką konsystencję , nie pachnie zbyt mocno, łatwo sie wchłania i dobrze nawilża ?
W sumie jak widzę w tych postach, to nie tylko zostalas zastrzelona, ale także zerwałaś porządnie patelnią, więc ja juz wspaniałomyślnie Ci daruję I ide coś napisac o balsamach
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Cleo80, fajne sa nowe balsamy soraya. może trochę pachną mocno, ale mają świetną konsystencję.
aktualnie używam tego wyszczuplającego i jest bardzo fajny. jak jeszcze ćwiczyłam to było widać efekty. jak mi się skończy zamierzam kupić ten dotleniający
Ja teraz mam balsam "Holiday Skin" z Johnson & Johnson Jest bardzo fajny, ma lekka konsystenscje, szybko sie wchlania i ladnie pachnie Delikatnie brązuje skore co na prawde widac
ja użuywam balsam Freemana, ślicznie pachnie kokosami, ale bradzo intensywnie (mnie to akurat nie przeszkadza, bo uwielbiam takie zapachy) i dobrze nawilża. A z tych delikatnie pachnących i dobrze nawilżających to granatowe mleczko nivea:)
Ja teraz mam balsam "Holiday Skin" z Johnson & Johnson Jest bardzo fajny, ma lekka konsystenscje, szybko sie wchlania i ladnie pachnie Delikatnie brązuje skore co na prawde widac
tez go kiedys mialam i dobry byl
_________________ Sweet-Girl moja koffana siostrzyczka:) :*
Co takiego? On sie szybciutko wchlania i nic nie brudzi
To Ty chyba masz jakiś inny balsam,który Ci podmienili w opakowaniu. Ten balsam śmierdzi,a szczególnie skóra po kilka godzinach od posmarowania nim. MASAKRYCZNIE brudzi ubrania. Do tego tworzy na skórze zacieki jak żaden inny i nadaje jej obrzydliwy,żółty kolor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum