Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kosmetyki na mrozy
Autor Wiadomość
Imka 

Wysłany: 2007-10-29, 19:55   

Mnie niestety do twarzy nie jest, moim zdaniem wyglądam jak taki mały burak :P Dlatego tak z tym walcze!!

NeynA 

Wysłany: 2007-11-22, 21:27   

Proszę o radę.
Zdecydowałam, że w tym roku kupię na zimę krem do twarzy z flos-leku z zimowej serii. Tylko mam problem, bo nie wiem na jki krem z tej serii się zdcydować. Napiszę, że mam jasną cerę, skłonną do rózowienia się. Pomóżcie mi zdecydować, który krem mam kupić!

KREM OCHRONNY ZIMOWY

Krem o delikatnej konsystencji przeznaczony do pielęgnacji każdego typu skóry, chroni twarz, dekolt i ręce przed niekorzystnym wpływem warunków atmosferycznych. Reguluje natłuszczenie i poprawia nawilżenie skóry zabezpieczając ją przed wiatrem, wilgocią i mrozem - nawet do -20°C. Bardzo dobrze wchłania się w skórę pozostawiając na niej film ochronny. Zawiera wysokiej jakości aktywne składniki. "Wosk łabędzi", olej migdałowy, prowitamina B5 - nadają skórze gładkość, miękkość i elastyczność. Witamina E chroni przed negatywnym działaniem wolnych rodników a filtr UV przed szkodliwym wpływem promieni słonecznych, opóźniając proces starzenia skóry. Krem testowany w ostrym klimacie górskim, polecany do pielęgnacji i ochrony każdego typu skóry, szczególnie w okresie zimy.

KREM OCHRONNY Z FILTRAMI UVA, UVB, SPF 20
na narty i sporty zimowe

Krem polecany do pielęgnacji cery normalnej, suchej i mieszanej. Może być stosowany na twarz, dekolt, i inne części ciała narażone na bezpośrednią ekspozycje słoneczną (również na dłonie). Krem bardzo dobrze rozprowadza się tworząc film ochronny, który zabezpiecza skórę nie tylko przed nadmiernym nasłonecznieniem i utratą wody własnej z naskórka, ale jednocześnie przed stresującym wpływem czynników zewnętrznych (mróz, zmiany temperatur, wiatr, wilgoć, zanieczyszczenie powietrza). Krem doskonale pielęgnuje skórę, delikatnie zmiękcza naskórek, zmniejsza jego szorstkość, wygładza go, może być stosowany pod makijaż.

KREM TŁUSTY DLA CERY Z PROBLEMAMI NACZYNIOWYMI
z serii zimowej

Preparat przeznaczony jest do pielęgnacji cery suchej i mieszanej z wyraźnie występującymi rozszerzonymi naczynkami krwionośnymi. Może być aplikowany na dzień i na noc. Zawiera kompleks aktywnych wyciągów z trzech ziół : kasztanowca, arniki górskiej i miłorzębu japońskiego. Regularnie stosowany zmniejsza skłonność do powstawania rozszerzonych naczynek krwionośnych, obkurcza już istniejące, zmniejsza zaczerwienienie skóry. Poprawia jej wygląd czyniąc ją gładką, miękką, przyjemną w dotyku. Chroni skórę przed działaniem czynników atmosferycznych (wiatrem, wilgocią, niską temperaturą).

yska207 

Wysłany: 2007-11-22, 21:35   

Myśle że ten z filtrem . Ma takie same właściwości jak pozostałe + filtr przeciwsłoneczny (ochorona przeciwstażeniowa+szkodliwe działanie promieni słonecznych)+ wygodna tubka , możesz go stosować też jako krem do rąk

Sweet-Girl 

Wysłany: 2007-11-23, 13:57   

Ja bym wzięła ten pierwszy.

Odpowiedz do tematu