Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Żele pod prysznic
Autor Wiadomość
NeynA 

Wysłany: 2007-09-23, 15:06   Żele pod prysznic

Jakie żele pod prysznic aktualnie używacie? Są one godne polecenia? Czy może to totalne buble? Wysuszają skóre albo ją nawilżają? Piszcie jakie żele pod prysznic polecacie a jakich kupna odradzacie.

Ja polecam żel pod prysznic adidas Full Vitality. Ma bardzo ładny zapach podrze się pieni i nawilża skórę. Kosztuje ok. 10zł ale jest wydajny

lea88 

Wysłany: 2007-09-24, 10:06   

Ja kupuje raczej tanie zele pod prysznic, bo wg mnie nie roznia sie zbytnio od tych drozszych. Kiedys uzywalam zelu Isana z Rossmanna, pieknie pachnial ale konsystencje mial taka sobie. Potem kupilam zel z Biedronki (mleko+ miod)- tej samej firmy, ktora robi zele Fitti, nie byl zly, ale zadna rewelacja.
Teraz kupuje tylko zele pod prysznic z Lidla- nazywaja sie Pool i kosztuje zaledwie kilka zl. Jest swietny, pieknie pachnie, ma kremowa, dobre nawilzajaca konsystencje. Jak dla mnie Fa i inne zele moga sie przy nim schowac.

eliza 

Wysłany: 2007-09-24, 11:05   

Ja polecam Nivea żęl pod prysznic z olejkiem czy jakoś tak :D
byłam na wakacjach gdzie słońce mocno świeci i powiem wam , że skóra jest świetnie nawilżona a olekjek pod prysznic bardzo wydajny:)

Kinna 

Wysłany: 2007-09-24, 11:12   

ja tam myje sie mydłem ale kiedys uzywałam zel pod prysznic Fa Jogurtowy Kokosowy i bardzo go lubiłam :)

lea88 

Wysłany: 2007-09-24, 11:14   

oj mydelka Fa- waniliowe, kokosowe, z serii Asia itp tez bardzo lubie. Swietnie myje sie nimi twarz :) Ale rano jakos szybciej i przyjemniej myje mi sie pod prysznicem zelem.

Kinna 

Wysłany: 2007-09-24, 11:17   

teraz sie zastanawiam nad tym olejkiem do kapieli Joanna Naturia :D

bejbe 

Wysłany: 2007-09-24, 14:13   

Kinna napisał/a:
olejkiem do kapieli Joanna Naturia :D

Taki średni on jest. W butelce ładnie pachnie,a jak sie go wleje do wody,to zapach szybko sie ulatnia. Lepiej juz kupić z tej samej ser5ii żel pod prysznic,przynajmniej będzie dłużej pachniało.

malwina20 

Wysłany: 2007-09-28, 09:03   

ja kupuje taki tani z rossmana, ladnie pachnie jest wydajny i po co mam placic 4 razy wiecej za podobny?

NeynA 

Wysłany: 2007-09-28, 11:05   

Cytat:
ja kupuje taki tani z rossmana

Masz na myśli żele firmy Issana? Ona rzeczywiści są świetnie. W zeszłym roku była kolekcja limitowana tych żeli na zimę i miałam czekoladowy. Był boski! :D

lea88 

Wysłany: 2007-09-28, 11:09   

A ja wlasnie przegapilam serie zimowa w Rossmannie :( . Chociaz i tak chyba bardziej podoba mi sie zapach i konsystencja mojego zelu z Lidla- kawa z mlekiem (na zdjeciu 3 od lewej), oliwka (2 od lewej -ktora pachnie jak czekolada) i rozowy ktory pachnie jak perfumki :P No i opakowanie jeset znacznie ladniejsze i trwalsze.
Ja tez uwazam, ze nie ma co przeplacac :P Zel sluzy do mycia, a nawilzyc skore to sobie mozna balsamem albo maselkiem do ciala :)

Cleo80 

Wysłany: 2007-09-28, 12:15   

NeynA napisał/a:
Cytat:
ja kupuje taki tani z rossmana

Masz na myśli żele firmy Issana? Ona rzeczywiści są świetnie. W zeszłym roku była kolekcja limitowana tych żeli na zimę i miałam czekoladowy. Był boski! :D

Wg. mnie te żele są przeciętne. Wszyscy się nimi tak zachwycają, a jak dla mnie , to poza dużym wyborem zapachów nie mają w sobie nic nadzwyczajnego. Pienią się bardzo słabo, więc przez to są niewydajne i w rzeczywistości już tak tanio nie wychodzi. Ja wolę żele Joanna Naturia, kosztują ok. 4-4,50 za 300 ml i ślicznie pachną i są o wiele bardziej wydajne niż te Isana. Dobry żel jest też z Kolastyny , ogród SPA. W tej chwili używam Nivea Happy Time (tylko dlatego , że dostałam do za darmo) i trochę nie podoba mi się jego zapach.

[ Dodano: 2007-09-28, 13:16 ]
lea88, a czy te żele z Lidla dobrze się pienią ? Raz kupiłam inny z Lidla i był okropny :-?

lea88 

Wysłany: 2007-09-28, 12:23   

Te lidlowe zele maja bardzo gesta, kremowa konsystencje. Wg mnie pienie sie dobrze (chociaz jakos specjalnie nie zwracam na to uwagi w zelach). Na pewno sa wydajne i slicznie pachna podczas mycie. Kosztuja kilka zl, wiec mysle, ze warto wyprobowac (o ile zapachy ci przypasuja).
Co do innych zeli z Lidla- potwierdzam, ze to raczej lipa :/ . Kiedys z serii Pool byl jeszcze plyn do kapieli- najlepszy jaki mialam, ale potem go wycofali, nie wiadomo czemu :(

Edyta_000 

Wysłany: 2007-09-28, 14:37   

Ja nie uzywam zelow pod prysznic, tylko mydlo w plynie daje taki sam efekt i jest tansze, a zreszta mydlo zawsze kupujemy :lol: kiedys kusilo mnie zeby kupic zele nivea, byly bodajze 4 rozne zapachy ale nie kupilam....

outsiderka 

Wysłany: 2007-09-28, 15:58   

Cleo80 napisał/a:
Ja wolę żele Joanna Naturia, kosztują ok. 4-4,50 za 300 ml i ślicznie pachną

Jak wczoraj użyłam porzeczkowo-wiśniowego, to myślałam, że z wanny nie wyjdę :lol: Bosko pachnie :shock:

Cleo80 

Wysłany: 2007-10-17, 13:14   

Dzisiaj przyszedł mój żel pod prysznic z Faber.lic o zapachu Orchidei. Pachnie bosko , ciekawe jak będzie się pienił ? Wieczorem wypróbuję :)

Odpowiedz do tematu