Wysłany: 2007-09-16, 17:59 Kosmetyki Applause, Hean, Unicolor - czy znacie i używacie?
Tak jak w temacie
Możecie coś polecić z tych firm..?
Kiedyś miałam śliczne perłowe cienie do powiek Hean w kolorze szaro-srebrnym były świetne, długo się trzymały i zarąbiście wyglądały na powiekach...
Niestety wyrzuciłam je, bo stwierdziłam, że nie będę ich używać po tym jak w gimnazjum dostałam opierdziel od anglistki, że się maluję zamiast się uczyć
Ostatnio natknęłam się na firmowy sklep Hean'a (niedaleko szpitala onkologicznego) i byłam w szoku wyborem asortymentu, zwłaszcza cieni do powiek
Chętnie bym sobie znowu coś z tej firmy kupiła, ale jak na razie mam dziurę budżetową w portfelu a poza tym nie brakuje mi niczego (z kosmetyków)...
Firma hean to to samo co sensique. A unicolor to kosmetyki palomy, infinity ( te nowe kosmetyki co są zamiast cc w naturze) i tanita A z Applause się jszcze nie spotkałam ale ma b. dobre opinie na kafeterii
Z hean-a zakupiłam ostatnio błyszczyk extreme volume effect 3D - kosztował chyba 8-9 zł i jest bardzo fajny, dość gęsty, i taki...sama nie wiem-faktycznie efekt 3D (mam odcień 106) Szczerze mogę go polecić
Generalnie lubie tanie polskie kosmetyki. Ogladalam nowa serii Unicolor Infinity- fajne ceny, na razie nic nie potrzebuje, ale puder w kulkach fajnie wyglada . Blyszczyki tez sa ok, i tylko 8 zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum