Ja też radzę wybrać się do dermatologa, a jeśli nie to chociażby do apteki, gdzie można poprosić o jakiś preparat do skóry naczynkowej lub z trądzikiem różowatym.
Możesz wpisać w Google hasło "czerwienienie" i na pewno znajdziesz tam jakieś wyjaśnienie.
A jest tylko czerwona, czy występuje również świąd, opuchlizna?
Może to być problem z naczynkami, albo z atopowym zapaleniem skóry, alergią.
Radzę wybrać się do dermatologa.
hej dziewczyny, nie to raczej nie naczynka. twarz bardz mcno reaguje na zmiene temperatury (zimno,gorąco) w czasie stresu itp. opuchlizny nie mam ani swiądu
Moja przyjaciółka ma problem z naczynkami i często wyglada na "zawstydzoną"
Poliki na zmiane temperatury reagują zaczerwienieniem a czasami same z siebie są czerwone.
Ja mam dość bladą cerę i gdy jest mi bardzo gorąco to naturalnie skóra mi się czerwieni na policzkach, podobnie mam po sporym wysiłku fizycznym. Ale przywykłam do tego, bo rudzielce tak przeważnie mają nie wyglądam jakos beznajdziejnie itp. ale mimo wszystko zawsze noszę przy sobie puder żeby w razie czego to zakamuflować
Poliki na zmiane temperatury reagują zaczerwienieniem a czasami same z siebie są czerwone.
Mam taki sam problem, a teraz na JEDNYM poliku mam taki okropny rumień, że normalnie położyć się i płakać Załamka.
Mam taki sam problem, a teraz na JEDNYM poliku mam taki okropny rumień, że normalnie położyć się i płakać Załamka.
ja mam trzy plamy czerwone na jednym poliku a do tego normalne rumieńce na obu. i jeszcze się czerwienie w najmniej odpowiednich momentach.masakra
Ja też Muszę sobie kupić jakiś dobry krem... Widziałam na KWC zachwalany, ale on kosztuje... bagatela 55 zł... No i wysoki faktor na zimę... Chyba nawet 50, żeby nie dobijać rumieńców.
Moesha, a nie wiesz może jakie ma opinie ten krem?? Obojętnie do jakiej cery, bo moja się tak strasznie nie przetłuszcza...
Moja Przyjaciółka używa tej serii (krem do cery tłustej i mieszanej) i jest bardzo zadowolona.
Faktycznie, nie ma już takich czerwonych tych policzków.
A ta maseczka jest bardzo chwalona na większości portali kosmetycznych
Kremy też cieszą się poparciem, ale wiadomo na każdego moze zadziałać inaczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum