Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Wasz najdroższy zakup
Autor Wiadomość
NeynA 

Wysłany: 2007-06-27, 18:08   

k81_81, noo. Ale daje na twarz tylko puder, żeby zakryć okropne rumieńce i w ostateczności podkaład jak dostane wysyp pryszczy

NeynA 

Wysłany: 2007-06-27, 18:13   

Byś zobaczyła kasiu jak teraz malują się 10-12 latki. Używają podkładów swoich mam, które najczęściej są o 2-3 tony ciemniejsze. Czasmi nawet używają cieni do powiek :shock:

NeynA 

Wysłany: 2007-06-27, 18:22   

k81_81, stan cery pogarsza się wtedy kiedy walisz tone podkładu na jeden raz. Jeżeli nakładasz tylko troszeczkę to wierz mi raczej nic nie powinno się stać.

Edyta_000 

Wysłany: 2007-06-27, 19:05   

Cytat:
Byś zobaczyła kasiu jak teraz malują się 10-12 latki. Używają podkładów swoich mam, które najczęściej są o 2-3 tony ciemniejsze. Czasmi nawet używają cieni do powiek

boze ja w ich wieku jeszcze sie bawilam i nie myslalam o kosmetykach :shock: normalnie zaglada, ale ja dla swojego bachora bym tak nie pozwolila :lol: mialaby takie pranie ze by sie za ksiazki wziela :lol:

wracajac do tematu to chyba najdrozszy zakup to podklad loreal ideal balance, w sklepie kupilam za 43 zl a na allegro za 28 + przesylka zawsze sie troche zaoszczedzi

piździulaa 

Wysłany: 2007-06-27, 19:12   

Kinna napisał/a:
tak mówicie ale zobaczycie jak wasze dziecko w wieku 12 lat bedzie chciało na balety na protektor jechac :lol: i jak ich nie puscicie to bedzie płacz i ze jestescie zacofane :P
wypraszam sobie :P ja tam jeżdżę! :D / i ostatnio z okazji rozpoczęcia wakacji na prawdę było dużo 13latek .. później szok że są gwałty

piździulaa 

Wysłany: 2007-06-27, 19:21   

anecia napisał/a:

Wiecie że moja mama jeszcze nigdy mi nie kupiła żadnego kosmetyku ? :D . Czyli mój najdroższy nigdy nie przekroczyl 20 złoty .

U mnie też / mama twierdzi, że mam używać tylko krem NIVEA i on mi starczy :) - jeśli chodzi o twarz, a do ciała to owszem kupi mi peeling i balsam z UnderTWenty ale poza tym to nic więcej. / nawet w piątek jadę po J&J i muszę kupić po kryjomu / ja też jeszcze nigdy nie kupiłam kosmetyku powyżej 20 zeta ;) nie licząc jak wydałam w drogerii podczas 5 min 70 złotych ;( ...

piździulaa 

Wysłany: 2007-06-27, 19:28   

aniusia napisał/a:
lbo jej na kartce napisze(wtedy pojęczy, ale kupi :wink:
ha! xD muszę zastosować !!!!

piździulaa 

Wysłany: 2007-06-27, 19:34   

Ja napiszę mojej, że ma mi kupić J&J / a w drogerii się zapytają do cery jasnej czy ciemnej i ona się skapnie, że to balsam opalający i co wtedy :? kurczaki! :O hehe ;)

Odpowiedz do tematu