mamm, kurczę miałam taką ulotkę o tym i były tam wymienione kolory... a teraz nie mogę jej znaleść Pamiętam tylko, że jedna paletka była w szarościach chyba.
Szampon oczyszczający i nadający lekkość "artiste" do kupienia w drogeriach Natura za 3,99. Na opakowaniu jest napisane,że skutecznie oczyszcza po stylizacji, nadaje lekkość i puszystość, nawilża i odżywia. Pierwszy raz chyba się spotkałam z tym,że to co na opakowaniu,to prawda. Włosy są naprawdę lekkie,puszyste,nie są sianowate. Większość szamponów albo tak nawilża,że włosy są przyklapnięte albo nadaje puszystość w wyglądzie przypominającą siano,a ten szampon jest naprawdę dobry.
odżywka bez spłukiwania Joanna z apteczki babuni i kompres z tej samej serii
żele pod prysznic Isana
żel do higieny intymnej Venus z korą dębu - jak dla mnie jest o wiele lepszy niż np. Ziaja czy Lactacyd, bo jest delikatniejszy, ale zaznaczam, ze lactacydu uzywalam, jak mialam infekcje i troche mnie podraznil, chociaż planuję wrócić do niego na wakacje, dam mu drugą szansę
puder synergen- dobry do torebki, a jakość porównywalna do np. Astora;)
mleczko z nagietkiem do demakijażu Ziaja
odżywkę z pyłkiem diamentowym Wibo
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Odżywka Ziaja odżywka intensywne odżywianie (biało-różowe opakowanie). Niby jest bez spłukiwania,ale ja ją spłukuję po kilku minutach. Włosy są po niej gładkie i lekkie.
to ja przypomnę tylko o odżywce do paznokci z MySecret, która niby jest ogólnym wzmacniaczem z ceramidami, ale mi przede wszystkim pomogła uporać się z rozdwajającymi się końcówkami (po kilkumiesięcznym regularnym stosowaniu). Jest baaardzo wydajna, mam ciągle to samo opakowanie...
ja polecam krem do rąk Isana (czerwony) jest to krem z rossmanna cenowo ok 5,99 w promocji 3,99 a lepszy od neutrogeny
opis:
Krem zapewnia skuteczną pielęgnację i ochronę bardzo suchej skóry.
Z zawartością cennego mocznika, masła shea jak również wartościowych substancji czynnych takich jak panthenol i wosk pszczeli. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze.
kupiłam wczoraj odżywkę do włosów Ziaji, bo już mi się kończyła poprzednia. Chciałam taką do spłukiwania i tanie, bo przy kasie nie jestem, ale oczywiście nie doczytałam i kupiłam taką bez spłukiwania... i lepiej trafić nie mogłam!
Odżywka intensywne odżywianie do włosów delikatnych - cena ok. 5zł
Włosy mam po niej cudownie gładkie i lśniące. Ostatni raz miałam tak gładkie włosy jak wyszłam od fryzjera, gdzie nałożono mi całą masę mazideł
ja polecam z kolei lakier do paznokci za 5zeta, Ados z serii Extra Long Lasting. Jak na taki tani lakier schnie bardzo szybko, do tego daje tak dobre krycie, że druga warstwa zwykle jest zbędna. Trzyma się przyzwoicie jak na taką taniochę. Naprawdę nie mam zarzutów. A do tego w gamie kolorki zarówno z połyskiem jak i moje ukochane matowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum