tanim a fajnym kosmetykiem może być maść z witaminą A w tubce , ja kupuję ją w aptece za 2 złote i stosuje jako balsam do ust na mróż , usta jak marzenie a zapach maści..mmm same pomarańcze, polecam ją także do wysuszonych skórek wokół paznokci
Hmm, jesli chodzi o kolorowke to ufam wyjatkowo tanim kosmetykom z palet wystawionych w sieci drogeryjnej Rossman- Rival de Loop, Wibo i Miss Sporty, maja tanie i ogromny wybor odcieni. Raczej dla kolekcjonerek, ktore przykladaja wage do ilosci, a nie sa szczegolnie wymagajace jesli chodzi o jakosc, choc ta nie odbiega od normy.
za dosyc dobre i tanie kosmetyki uwazam kosmetyki firmy Sensique, najbardziej podobaja mi sie kolorowe lakiery do paznokci.. a tak jeszcze.. to ..hmm... pomadki nivea, w sumie krem tez. Jak cos jeszcze wymysle to dopisze:)
a ja kupiłam ostatnio oliwkę do ciała z Ziaja z serii lipocell bloker, z jakimś komplekcem antycellulit, kosztowała 13 zł a jest jej aż 500 ml, to niedrogo a fajna bo szybciutko się wchłania.
a ja serdecznie polecam ten najnowszy krem Dove intensive-cream 30 ml za ok 1.99, jest świetny, mozna go stosować do rak, twarzy i ciała, krem do rak Kamil-ok 6/7 zł. balsam Johnson's baby lawendowy-ok 10zł.
* Oliwka do ciała Bielendy z drobikami - ! Smaruję się gdy idę spać a wstaję ze skórą porównywalną do niemowalka, pięknie błyszczącą oraz pachnącą ( cytrusami )
* Jedwabisty Podkład Rozświetlający AA - świetny, dosyć solidnie kryje, długo się trzyma ! Bardzo ładnie wygląda Trochę gorzej z kolorkami, ja trafiłam na swój idealny - miód.
Justynaa
Wysłany: 2005-08-27, 22:39
jak dla mnie
kupowane prawie regularnie cienie do powiek Inglota
błyszczyk do ust Versati (prawie jak versace) tutti frutti -5 zł za niego dałam- śliznie połyskuje i cudownie pachnie gumą balonową
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum