natryski raz zimną raz gorącą wodą, masaże szorstką szczotką i dobry balsam
ja od dłuzszego czasu używam balsamu ujędrniającego z A. i jestem zadowolona
ale balsamy ujędrniające maja tez zadanie profilaktyczne. mam 20lat, waze troche ponad 50kg i tez uzywam balsamow brazujących bo fajnie działają na skóre- zwłaszcza na pośladki i biust
Witajcie,
za świetny i tani kosmetyk na trądzik i inne zmiany na skórze polecam krem antybakteryjny na bazie olejku drzewa herbacianego z witaminą E oraz emulsję antybakteryjną na bazie olejku drzewa herbacianego firmy Melaleuca. Wiem że nie są dostępne wszędzie, ale można je kupić na ich stronie internetowej.Pozdrawiam
A to nie prawda! Ostatnio w Tesco widziałam odżywki Timoteia właśnie w słoiczku. A może to była maska?? Ale w każdym bądź razie na 100% kupie jak będę tą odżywke/maske widzieć bo dzisiaj wykończyłam jedno opakowanie odżywki półkoweJ !
Bambusowy Timotei jest dobry ale o wiele lepszy jest różowy Elseve (w calej serii jest odżywka, sampon, mleczko, maska). szampon jest bardzo wydajny, ladnie sie pieni, odzywka wygladza, mam mocno zniszczone wlosy farbowaniem, rozjasnianiem, prostowaniem a po nich sa mieciutkie i sliskie
różowy Elseve (w calej serii jest odżywka, sampon, mleczko, maska)
mialam szampon+odzywke i zgadzam sie ze odzywka jest po prostu genialna,ale szampon byl dla mnie beznadziejny,jak umylam nim wlosy to wydawaly sie takie brudne(nie tluste)u nasady,to go wyeliminowalo raz na zawsze z mojej polki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum